Elaldı'dan Diyarbakırspor'a Destek - Son Dakika
Spor

Elaldı'dan Diyarbakırspor'a Destek

Elaldı\'dan Diyarbakırspor\'a Destek

Diyarbakırspor'un eski yöneticilerinden Aziz Elaldı, 2.Lig'e yükselme mücadelesi veren Diyarbakırspor'a 150 bin TL şampiyonluk primi vereceğini söyledi.

17.05.2015 15:59

Diyarbakırspor'un eski yöneticilerinden Aziz Elaldı, 3.Lig'den 2.Lig'e yükselme mücadelesi veren Diyarbakırspor'a kentin tüm bileşenlerinin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Feyzi İlhanlı'nın takım için verdiği mücadeleyi takdir ettiğini belirten Elaldı"Bu değerli markaya herkes sahip çıkmalı. Finale kalması halinde ben de üzerime düşeni yapacağım" dedi.

Feyzi İlhanlı'nın Fedekarlığı

Pazartesi günü Play-Off yarı final rövanş maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak olan Diyarbakırspor'a 150 bin TL şampiyonluk primi vereceğini açıklayan iş adamı İbrahim Genç'ın dışında iş adamları, bakan ve milletvekilleri ile sivil toplum örgütlerinin duyarsız kalması tepki çekiyor. Şu ana kadar kulüp başkanı Feyzi İlhanlı'nın verdiği parasal destekle ayakta duran ve bugünlere kadar gelen takıma herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten taraftarlar, kent yöneticileri, belediyeler, bakan ve milletvekilleri ve iş dünyasına tepkili.

'Herkes Elini Taşın Altına Sokmalı'

Diyarbakırlılar, bu kritik süreçte herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini düşünüyor. Halkın ve taraftarların takıma destek olduğunu, her yere bayrak, pankart ve afişler asarak da bunu gösterdiğini belirten taraftarlar,"Bu kenti yönetenler, buradan oy alanlar, buradan para kazananlar şimdi yoksa ne zaman olacaklar?" diyor.

Elaldı, Herkesin Destek Olmasını İstedi

Daha önce Diyarbakırspor'da yöneticilik yapan ve yönetimde olmadığı dönemlerde de takıma karşı duyarlı davranan iş adamı Aziz Elaldı, Diyarbakırspor'a kentin tüm bileşenlerinin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Elaldı, "Hemşerimiz Feyzi İlhanlı'nın verdiği mücadeleyi ve yaptığı katkıları takdirle karşılıyorum. Gerçekten çok önemli bir hizmet yapıyor. Dibe vuran Diyarbakırspor markası yeniden değer kazandı ve kente heyecan kazandırdı. Play-Off'ta şampiyon olarak 2.Lig'e yükseleceğine yürekten inanıyorum. Tüm kesimlerin destek olması lazım. Herkes seferber olmalıdır. Takım inşallah finale kalacak. Finale kaldıktan sonra üzerime ne düşüyorsa yaparım. Taraftarlara final maçına gitmeleri için de destek olacağım" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Elaldı'dan Diyarbakırspor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement