Elazığspor - Göztepe Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Elazığspor - Göztepe Maçından Notlar

Elazığspor - Göztepe Maçından Notlar

bank Asya 1'nci Lig'inde Süper Lig mücadelesi veren Elazığspor, yeni teknik direktörü Bülnet Uygun ile ilk maçına çıktı.

01.04.2012 16:00

-

bank Asya 1'nci Lig'inde Süper Lig mücadelesi veren Elazığspor, yeni teknik direktörü Bülnet Uygun ile ilk maçına çıktı. Güneşli, zaman zaman kapalı bir havada ve ağır bir zeminde oynanan karşılaşmayı yaklaşık 7 bin taraftar izledi.

Elazığ'da ilk maçına çıkan teknik direktör Bülen Uygun'a bordo beyazlı tarftarlar, yoğun ilgi gösterdi. Sahaya çıkan Uygun, taraftarların sevgi gösterisine asker selamı karşılık verdi. "Şampiyon yap bizi, Cehennemde yak bizi Bülent Uygun" sloganlarının atıldığı Atatürk Stadı'nda taraftarlar, teknik direktör Bülent Uygun'u bağrına bastı.

Elazığspor'un zorlu Göztepe maçını; Elazığ Valisi Muammer Erol, 8'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Rektör Feyzi Bingöl şeref tiribününde izledi.

ALMİNA TUDE, BABASINA SÜRPRİZ YAPTI

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un kızı Almina Tude Uygun, babasından habersiz Elazığ'a gelerek babasının ilk maçında sürpriz yaptı. Almina Tude Uygun, "Ben Silivri'de de açıklamamda yeni bir sayfa açacağımızı söylemiştim. Biz artık yeni bir sayfa açtık. Bu sayfaya Elazığspor'u yazarak başlamak istiyoruz. Kalan 6 haftada tüm maçları kazanarak Elazığ'ın şampiyon olacağına inanıyorum. Elazığspor ve babam için en güzel günlerin başlangıcı olacak. Ben babamın bir Anadolu takımını çalıştırmasını istiyordum. Elazığspor ile anlaşmasına sevindim. Bundan sonra da maçları takip etmeye geleceğim" dedi.

ŞIG(MT/Aİ) - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Elazığspor - Göztepe Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement