Elde Sadece Bryan Ruiz Kaldı - Son Dakika
Spor

Elde Sadece Bryan Ruiz Kaldı

Elde Sadece Bryan Ruiz Kaldı

Beşiktaş'ta 10 numara arayışları devam ederken elde avuçta kalan tek isim Bryan Ruiz oldu.

09.08.2014 20:42  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Feyenoord'u eleyerek play-off Turu'nda Arsenal'in rakibi olan Beşiktaş'ta 10 numara arayışları devam ederken, eldeki seçeneklerden tek tek kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Beşiktaş yönetimi ve taraftarlarının Arsenal maçları öncesi tek isteği ise eksik bölgelerin kapatılması...

Sağ bek ve 10 numara pozisyonaları için arayış içerisinde olan siyah beyazlılarda, bu iki mevki arasında en acil takviyenin yapılması gereken yer ise 10 numara pozisyonu. Beşiktaş'ın Feyenoord ile Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiği rövanş maçında yeni transfer Demba Ba'nın attığı 3 golle yıldızlaşması bir kenara bırakılırsa, maçın genel bölümünde birçok atakta Senegalli yıldızın istediği pasları alamamasına adeta isyan etmesi 10 numara transferinin ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

YILAN HİKAYESİNE DÖNEN TRANSFER: MANUEL LANZİNİ

River Plate kulübüyle yapılan her görüşme sonrası 'bu iş tamam' mesajı veren Beşiktaş Yönetimi, Arjantin ekibinin tam anlaşma sağlanmak üzereyken çıkardığı yeni şartlar nedeniyle bu transferi bir türlü sonlandıramamıştı. Lazio, Villarreal ve tottenham gibi dev kulüplerin de devreye girmesiyle iyiden iyiye zora giren transfer girişimleri, Beşiktaş Başkanı fikret Orman'ın 'Vazgeçtik' açıklamasıyla sona ermişti.

Ancak bu açıklamanın bir transfer politikası olduğu çok geçmeden anlaşıldı ve River Plate ile yeniden Lanzini için görüşmeler hızlandırıldı. Ancak Arjantin kulübünün Lanzini için istediği yüksek bonservis bedeli transferin sona ermesi önündeki en büyük engel oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Elde Sadece Bryan Ruiz Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement