Emmanuel Sarki: Kulübüm Galatasaray'la Görüşüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emmanuel Sarki: Kulübüm Galatasaray'la Görüşüyor

04.10.2014 16:12  Güncelleme: 10:51

Wisla Krakow'da forma giyen Nijeryalı golcü Emmanuel Sarki, "Almanya'ya transferim başarısız oldu ancak Galatasaray kulübümle görüşüyor." dedi.

Yaz transfer döneminde Bundesliga'ya gitmesi beklenen ancak bu hayali suya düşen Wisla Krakow'un Nijeryalı golcüsü Emmanuel Sarki, sürpriz bir açıklama yaptı.

"GALATASARAY KULÜBÜMLE GÖRÜŞÜYOR"

Ajansspor'un haberine göre; 26 yaşındaki forvet, " Almanya'ya transferim başarısız oldu ancak Galatasaray kulübümle görüşüyor. Transfer dönemi yeniden açıldığında ayrılmayı umuyorum" ifadelerini kullandı.

SAĞ KANATTA DA OYNAYABİLİYOR

Nijerya 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda John Obi Mikel ve Chinedu Obasi gibi isimlerle oynayan, bir dönem Chelsea'nin de transfer gündemine gelen Sarki'nin, sağ kanatta da forma giyebildiği ve duran turan toplarda etkili olduğu belirtildi.

Büyük babası Haitili olan Sarki, Ağustos ayında Haiti Milli Takımı'na çağrıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Emmanuel Sarki: Kulübüm Galatasaray'la Görüşüyor - Son Dakika


Advertisement