Emre Belözoğlu, Gelecek Sezon İçin Fenerbahçe Kararını Verdi İddiası - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu, Gelecek Sezon İçin Fenerbahçe Kararını Verdi İddiası

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe Kulübü'nde aynı zamanda takımdan gidecek isimlere büyük ölçüde karar verildi. Asıl sürpriz ise Emre Belözoğlu'nun futbolu bırakırsa, kulübe geri döneceği ve böylece sarı lacivertli ekibin yedek kulübesinden Yanal'a yardımcı olacak efsane bir isim olmuş olacak.

22.05.2019 15:56  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon beklenenin uzağında kalarak taraftarını hüsrana uğratan Fenerbahçe'nin kadrosunda büyük bir değişim olması bekleniyor. Tam 13 futbolcusunun sözleşmesi biten sarı lacivertlilerde transfer dönemi yoğun geçecek.

BİR ÇOK İSİM VEDA EDECEK

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Performans olarak beklenileni veremeyen Islam Slimani, Andre Ayew ve Yassine Benzia kiralık olarak forma giydiği Fenerbahçe'ye veda edecek. Bunun yanı sıra takımda Roman Neustadter, Martin Skrtel, Mathieu Valbuena, Roberto Soldado, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Tolga Ciğerci, Volkan Demirel ve Erten Ersu'nun da sözleşmesi bitti.

EMRE SÜRPRİZİ!

Medipol Başakşehir'de merak edilen durum takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun yeni sezon öncesi nasıl bir yol izleyeceği. 38 yaşındaki futbolcunun aktif futbolculuk kariyerine son vermesi durumunda Fenerbahçe bünyesinde görev alacağı iddia edildi.

Emre Belözoğlu, Gelecek Sezon İçin Fenerbahçe Kararını Verdi İddiası

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu, Gelecek Sezon İçin Fenerbahçe Kararını Verdi İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Kendini affettirme zamanı: Come to Galatasaray 3 1 Yanıtla OBJEKTIF: BUNU ISTEYEN BIR GALATASARAYLI OLAMAZ! 0 0
  • Antep li : Emreyi volkanı almalı çünkü fenere sürekli kavga eden ve ceza alan kişi lazım 2 0 Yanıtla
  • C.Erdoğan: Zor gönderdik.İnşallah geri gelmez.Zaten Ali Koç başkan temiz futbol istiyor.Geri kulübe almaz diye düşünüyorum. 1 1 Yanıtla
  • Gs: Karekter eksikligi var aninda feneride satabilir gs yi sattiği gibi 2 0 Yanıtla
  • büyük kâhin Nusretdamus: Önümüzdeki 100 yılda futboldaki gelişmeler şöyle olacak,Gs birkaç yıl daha şikelerle kupalar alacak sonra adaletli yönetim gelecek ülkemize futbolda etkilenecek 100 yıl içinde Beşiktaş 28 şampiyonluk Trabzonspor 22 şampiyonluk Fenerbahçe 41 şampiyonluk Anadolu takımları 4 şampiyonluk Gs 5 şampiyonluk oda hakemlerle federasyonla zorla kazanacak cinconspor 0 1 Yanıtla YOUUU: AÇLIK BÖYLE BİR ŞEY İŞTE 1 0
  • Temel: Provokatör 1 0 Yanıtla
  • Relaks: Emre fatih hocasinin talebesi. Kale icten yikilir 1 0 Yanıtla
  • Sezgin: Bir zamanlar "Kefen giyerim, FB formasi giymem" demisti. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement