Enerji Zirvesi Golf Turnuvası - Son Dakika
Spor

Enerji Zirvesi Golf Turnuvası

Antalya'da yarın başlayacak 8. Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında düzenlenen Enerji Zirvesi Golf Turnuvası sona erdi.

09.10.2017 22:54

Antalya'da yarın başlayacak 8. Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında düzenlenen Enerji Zirvesi Golf Turnuvası sona erdi.

Serik ilçesinin Belek Turizm Merkezi'ndeki Regnum Carya Golf&Spa Resort Otel'de yarın başlayacak ve 11 Ekim'de sona erecek 8. Türkiye Enerji Zirvesi öncesinde düzenlenen golf turnuvası, ödül töreniyle sona erdi.

Turnuvaya aralarında Opet ve Regnum Carya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in de bulunduğu iş adamlarından oluşan 22 amatör golfçü katıldı.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Enerji Yayın Grubu Başkanı Sertaç Komsuoğlu, "Türkiye Enerji Zirvesi Türkiye'nin büyük enerji ailesinin buluşmasıdır. Bu yıl zirveye bir gün geç başlıyoruz. İlk gününde Enerji Zirvesi Golf Turnuvası ile başladık. Güzel bir rekabet vardı." dedi.

Turnuvada Başak Ünal birinciliği elde ederken, ProMIS BMP Genel Müdürü Emin Caner ikinci, Meteor İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Can üçüncü, Opet ve Regnum Carya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk dördüncü oldu.

Opet ve Regnum Carya Otel Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir beşinciliği paylaştı.

Dereceye girenlere plaketlerini Enerji Yayın Grubu Başkanı Sertaç Komsuoğlu verdi.

Enerji Zirvesi Golf Turnuvası
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Enerji Zirvesi Golf Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement