Engin İpekoğlu, Eski Takımı Fenerbahçe'ye Sürpriz Peşinde - Son Dakika
Spor

Engin İpekoğlu, Eski Takımı Fenerbahçe'ye Sürpriz Peşinde

Engin İpekoğlu, Eski Takımı Fenerbahçe\'ye Sürpriz Peşinde

PTT 1.Lig'in son sırasındaki Fethiyespor, Spor Toto Süper Lig lideri Fenerbahçe, karşısında sürpriz arayacak.

03.12.2013 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in son sırasındaki Fethiyespor, Spor Toto Süper Lig lideri Fenerbahçe, karşısında sürpriz arayacak. Fenerbahçe'nin eski kalecilerinden Engin İpekoğlu da Fethiyespor Teknik Direktörü olarak ilk maçına Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıkacak.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Spor Toto Süper Lig lideri Fenerbahçe'yle PTT 1. Ligi'nin son sırasında bulunan Fethiyespor karşılaşacak.

Fethiyespor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Engin İpekoğlu yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından orta ve şut çalışması yaptı. Sakatlığı düzelen Ufuk Bayraktar'ın da yer alacağı Fenerbahçe maçı kadrosunda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmadığı açıklandı. Bugün sabah saatlerinde İstanbul'a hareket eden Fethiyespor kafilesinde Futbol Şube Sorumlusu Okan Uysal ise futbolun her türlü sonuca açık olduğunu söyledi. Teknik heyet ve futbolcular saat 15.00'de Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde antrenman yapacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 4 Aralık Çarşamba günü saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Emre Suna yapacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Engin İpekoğlu, Eski Takımı Fenerbahçe'ye Sürpriz Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement