Ercan Aktuna Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacak - Son Dakika
Spor

Ercan Aktuna Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Ercan Aktuna Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından Ercan Aktuna yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

21.09.2013 12:49  Güncelleme: 13:04

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından Ercan Aktuna yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Fenerbahçe Kulübü'nde daha önce yöneticilik de yapan Ercan Aktuna için Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde bulunan Sporcu Anıtı önünde saat 14.30'da bir tören düzenlenecek.

Karacaahmet Şakirin Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Ercan Aktuna'nın naaşı, Nakkaştepe Mezarlığı'nda defnedilecek.

1940 yılında dünyaya gelen Ercan Aktuna, futbola 1957 yılında İstanbul spor'da başladı. Aktuna, 1965 yılında transfer olduğu ve 1965-1974 yıllarında forma giydiği Fenerbahçe'de 6 kez şampiyonluk yaşadı. Milli takımda 29 kez forma giyen Aktuna, 5 kez de kaptanlık onurunu yaşadı. 1974 yılında futbolu bıraktıktan sonra İngiltere'de antrenörlük kurslarına katılan Ercan Aktuna, Fenerbahçe'de menajerlik ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde de bulundu. Aktuna, çeşitli gazetelerde spor yazarlığı da yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ercan Aktuna Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement