Erciyes Kötü Gidişata Dur Demek İstiyor - Son Dakika
Spor

Erciyes Kötü Gidişata Dur Demek İstiyor

Erciyes Kötü Gidişata Dur Demek İstiyor

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Torku Konyaspor'u ağırlayacak.

19.02.2015 21:32

Süper Lig'de 20 haftada sadece 3 galibiyet alan Kayseri Erciyesspor, sahasında Konyaspor'u konuk edecek.

17 puanla 16.sırada yer alan ve düşme tehlikesi yaşayan Kayseri temsilcisi, ateş hattında biraz da olsa nefes alabilmek için kazanmak zorunda.

20 maçta 23 toplayan Konyaspor da alt sıralara yaklaşmamak istiyor. Zorlu deplasmandan puanla ayrılmak isteyen Aykut Kocaman ve öğrencileri, ateş hattına yaklaşmamak için mücadele edecek.

NECATİ ATEŞ: İNANILMAZ ÖNEMLİ BİR MAÇ

Ev sahibi Kayseri Erciyesspor'da zorlu maç öncesinde Cenk Ahmet ve Orhan Gülle'nin sakatlıkları bulunuyor. Edinho ise cezalı...

Maça özenle hazırlanan Kayseri ekibinde takımın önemli oyuncularından Necati Ateş zorlu maç öncesi yaptığı açıklamada, maçın önemine değinerek; "Konyaspor maçı bizim için inanılmaz önemli. Belki ölüm kalım maçı değil ama seri yakalayabilmemiz için galip gelmemiz gerekiyor. İçeride 8 maç oynayacağız, bu takımların hepsi de bizim rakibimiz. Bu önemli avantajı çok iyi kullanıp fırsata çevirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

KONYA'DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Pazar günü oynanan Sivasspor maçında sakatlanan tecrübeli futbolcu Djalma Campos Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek.

Yeşil Beyazlılarda  bir diğer önemli eksik ise sarı kart cezalısı Torje olacak.

Bu sezon ligin ilk yarısında Konya'da oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor- Torku Konyaspor maçı cuma saat 20.00'de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak.

MUHTEMEL KADROLARSAİ Kayseri Erciyesspor: Zülküf, Anıl Karaer, John Boye, Mehmet Akgün, Drenthe, Yasin, Barış Memiş, Yacouba Sylla, Jacques Zoua, Serdar Gürler, Necati

Torku Konyaspor: Kaya, Selim Ay, Vukovic, Kokalovic, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Kenan, Uğur İnceman, Ömer Ali Şahiner, Marica, Hasan Kabze

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Erciyes Kötü Gidişata Dur Demek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement