Erkan Zengin, Karagümrük ile yollarını ayırdı! - Son Dakika
Spor

Erkan Zengin, Karagümrük ile yollarını ayırdı!

Fatih Karagümrüklü Erkan Zengin, Başkan Süleyman Hurma ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında takımdan ayrıldığını açıkladı.

04.11.2019 23:38  Güncelleme: 23:50

Fatih Karagümrük'te teknik kadroda da yer alan futbolcu Erkan Zengin, takımdan ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Zengin, "Karagümrük kulübüyle olan sözleşmemi Başkanımız Süleyman hurmayla yaptığımız fikir alışverişi neticesinde saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde sonlandırdık. Karagümrük taraftarına desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Erkan Zengin, Karagümrük ile yollarını ayırdı!

FUTBOLCU-TEKNİK DİREKTÖR OLARAK 3 MAÇA ÇIKTI

Erkan Zengin bu sezon Karagümrük formasıyla 9 maçta forma giyerken 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Zengin, Cüneyt Dumlupınar'ın gönderilmesi sonrası teknik direktör-futbolcu olarak takımı yönetti. Karagümrük, Zengin'in direktörlüğünde 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

Erkan Zengin, Karagümrük ile yollarını ayırdı!

Son Dakika Spor Erkan Zengin, Karagümrük ile yollarını ayırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Rademellim BALCAO: 2000 binli yıllarda şansal büyüka ve Erman Toroğlu gs nin neden çok penaltı kullandığını anlatıyorlardı.gs çok ofansif oynuyor diğer klupler ceza sahasına fazla giremiyor diyordu.Bugün ki istatistik lere bakınca fb rakipleri olan gs bjk ve ts nin toplam girdiği pozisyon kadar pozisyon üretiyor ama maalesef rakipleri ne kırmızı görüyor nede penaltı çalıyor.tutturmuşlar operasyon başlatıldı fb şampiyon yapılacak diye yaygara koparılıyor ama son 9 senede 1 kez şampiyon olmuş.gs algı operasyonunu ço 2 2 Yanıtla
  • bayburtlu: bayburtspor a gelse kesşkee .. 1 0 Yanıtla
  • DİKKAT : KARAGÜMRÜK YANIYOR TAKIM HOCA ARIYOR 0 0 Yanıtla
  • Özlem: Gitmeseydin be kral takım seni çok arıyacak 0 0 Yanıtla
  • BEDEL ÖDİYECEK YÖNETİCİ İSTİFAYLA KURTULUYOR: SIKINTILI GÜNLER YAŞIYAN ESESE GERİMİ DÖNÜYOR 0 0 Yanıtla
  • hakan: gs ye gelsin, belhanda gitsin. 0 0 Yanıtla

Advertisement