Ersin Dağlı, Kırık Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Spor

Ersin Dağlı, Kırık Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Ersin Dağlı, Kırık Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Galatasaray'ın Türk Telekom'la oynadığı maçta Ersin Dağlı, sakatlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

11.11.2013 21:56  Güncelleme: 07:46

Peş peşe gelen sakatlıklarla zorlu günler geçiren Galatasaray Liv Hospital'a bir kötü haber de Ersin Dağlı'dan geldi. Sarı-kırmızılılar'ın Beko Basketbol Ligi'nde Türk Telekom ile oynadığı maçta sakatlanan Ersin Dağlı, sol ayak tarak kemiğinde kırık süphesiyle hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

BİR KÖTÜ HABER DE GORDON'DAN GELDİ

Türk Telekom maçında sakatlanan diğer oyucu Jamont Gordon oldu. Birleşik Amerikalı basketbolcu maçın bitimine 3 dakika 45 saniye kala Can Akın'ın faulüyle dizinin üzerine düştü. İlk belirlemelere göre Gordon'un bağlarında esneme meydana geldi ve ödem oluştu. Gordon'un İstanbul'da çekilecek MR'ından sonra sahalara ne zaman döneceği belli olacak.

CİM BOM REVİRE DÖNDÜ!

Galatasaray Liv Hospital'de daha önce kalp rahatsızlığı nedeniyle sezonu kapayan Nathan Jawai ile Gürcü oyuncu Manuchar Markoishvili'nin üç ay parkelerden uzak kalacağı açıklanmıştı. Sarı-kırmızılı ekipte Engin Atsür'ün sakatlığı da devam ediyor. Galatasaray'da ayrıca, Furkan Aldemir, Cenk Akyol ve Ender Arslan da sakatlık sorunları nedeniyle bazı maçlarda forma giyememişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ersin Dağlı, Kırık Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement