Ersun Yanal Kötü Gidişe El Koydu - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal Kötü Gidişe El Koydu

Ersun Yanal Kötü Gidişe El Koydu

Trabzonsporlu oyuncuların son 3 maçtaki kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilmesi Ersun Yanal’ı harekete geçirdi.

14.12.2014 11:08

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal üç kulvarda oynanan Keçiörengücü, Beşiktaş ve Legia Varşova maçlarındaki kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilen oyuncularına sahip çıktı. Deneyimli teknik adam, bordo-mavili taraftarların sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tuttuğu futbolcularına psikolojik destek vermeye başladı.

Galatasaray’ı 3-0, Metalist Kharkiv’i 3-1 ve Gençlerbirliği’ni 4-1 yenerek taraftarına şampiyonluk şarkıları söyletmeye başlayan Karadeniz ekibinin son 3 maçta üst üste aldığı başarısız neticeler hayal kırıklığı yarattı. Taraftarların takıma yönelik yoğun eleştirilerde bulunması Yanal’ı harekete geçirdi.

Bordo-mavili ekibin moralini yüksek tutmak isteyen Ersun Yanal’ın, oyuncularıyla özel görüşmeler gerçekleştirdiği belirlendi. Deneyimli çalıştırıcının, sıkıntılı günler geçiren futbolcularına hem moral hem de destek verdiği kaydedildi.

İshak'a forma şansı

Çaykur Rizespor’la yarın ligde ve Akhisar’la perşembe günü kupada karşılaşacak olan Trabzonspor’un bu maçlardan galibiyetle ayrılarak ayağa kalkacağına inanan Ersun Yanal’ın kadroda değişikliğe gideceği öğrenildi. Cezalı Musa’nın yokluğunda Rize maçında İshak’a şans tanıyacak olan Teknik Direktör Yanal’ın, Papadopoulos’un yerine de savunmada Medjani’ye görev vermesi bekleniyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ersun Yanal Kötü Gidişe El Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement