Erzincan'da 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası düzenlendi - Son Dakika
Spor

Erzincan'da 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası düzenlendi

Erzincan\'da 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası düzenlendi

Erzincan Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası, Yıldırım Akbulut Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Küçükler, minikler ve yıldızlar kategorisinde 70'e yakın sporcu mücadele etti. Turnuvaya yoğun ilgi olduğunu belirten Güreş Antrenörü Habip Halepli, dereceye giren sporcuların madalya ile ödüllendirileceğini açıkladı. Ayrıca, Veteranlar Dünya Şampiyonası'nda 5.lik elde eden sporcu Serhat Sarıçiçek de tebrik edildi.

27.10.2023 10:10

Erzincan Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası düzenlendi.

Yıldırım Akbulut Spor Salonunda küçükler, minikler ve yıldızlar kategorisinde 70'e yakın sporcu katıldı. Birbirine üstünlük sağlamak isteyen sporcular kıyasıya mücadele etti. Turnuva hakkında bilgi veren Güreş Antrenörü Habip Halepli, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle düzenlenen turnuvaya ilginin yoğun olduğunu belirterek dereceye girecek olan sporcuların madalya ile ödüllendirileceğini söyledi.

Turnuvada ayrıca Yunanistan'da düzenlenen Veteranlar Dünya Şampiyonasında 5.lik elde eden sporcu Serhat Sarıçiçek başarısından dolayı tebrik edildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erzincan'da 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement