Eski Fenerbahçeli Serhat Akın Survivor'a Doğru - Son Dakika
Spor

Eski Fenerbahçeli Serhat Akın Survivor'a Doğru

Eski Fenerbahçeli Serhat Akın Survivor\'a Doğru

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın, Acun Ilıcalı ile fotoğrafını paylaştı ve altına "Tv8'de bombalar patlayacak çok yakında." notunu düştü.

20.12.2015 11:14  Güncelleme: 11:16

Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın programı Survivor'un 2016 sezonunda yarışacak isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Trabzonsporlu eski futbolcu Yattara'yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Serhat Akın ile bir araya geldi.

SURVIVOR'A MI KATILACAK

Serhat Akın instagram hesabından Acun Ilıcalı ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, " Tv8'de bombalar patlayacak çok yakında. 2000 yılından beri tanıdığım Acun ağabeyimle bir araya geldik. Bende yeri ayrıdır" yazdı. Serhat Akın'ın bu paylaşımı "Survivor'a mı katılıyor?" sorularını akıllara getirdi.

Son Dakika Spor Eski Fenerbahçeli Serhat Akın Survivor'a Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Adam: Sen ünlü bi yıldızken acun senle röportaj yapmaya can atan sıradan bi muhabirdi. Şimdi koşullar değişti ve acun senin için yeri ayrı olan biri öyle mi? Para bitti serhat açık ol 7 2 Yanıtla
  • İYİHABERBEKLEYEN: Düşünmeyi,Aklımızı kullanmayı,Çok kelimeler kullanarak Sakin,Güzel,Kibar,Bilinçli,Tatlı dille konuşabilmeyi,Sorup soruşturmayı,Dinlemeyi,Dikkat etmeyi öğrenebilmiş olsaydık,böyle Üzücü/Utanç verici olaylar başımıza gelmez.Bunları yapabilmek için Demokrasi, Medeniyet,Kültür,Bilim,Ahlak,Saygı,İnsanlık,Sosyal bilgiler,Hak hukuk gibi,,AnahtarKelimeleri,,inceleyip anlayabilmemiz gerekir.InsanınnNefsiMudaafasını zayıflatan,sağlığına dokunan Alkol,Sigara,Şans oyunlrı,Müzik,Moda,Diziler,Filimler,Gecehay 0 0 Yanıtla

Advertisement