Efsane futbolcu Ronaldinho, sahte pasaport düzenlemek iddiasıyla Paraguay'da tutuklandı - Son Dakika
Spor

Efsane futbolcu Ronaldinho, sahte pasaport düzenlemek iddiasıyla Paraguay'da tutuklandı

Ronaldinho lakabıyla bilinen efsane futbolcu Ronaldo de Assis Moreira, sahte pasaport düzenlemek iddiasıyla Paraguay'da gözaltına alınmasının ardından tutuklandı.

07.03.2020 11:02  Güncelleme: 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahte pasaport düzenlemek iddiasıyla Paraguay'da gözaltına alınan Brezilyalı eski yıldız futbolcu Ronaldo de Assis Moreira, bilinen adıyla "Ronaldinho" tutuklandı.

Paraguay emniyet teşkilatının yöneticisi Gilberto Fleitas, tarafından yapılan basın açıklamasında, Ronaldinho ve kardeşi Assis'e tutuklama dışında bir ceza verilmesi yönünde savcılıktan gelen talebin kabul edilmediği ve ikilinin, tutuklandığı belirtildi.

BUGÜN HAKİM KARŞISINA ÇIKMASI BEKLENİYOR

Savcı Federico Delfino'nun, futbolcu ve kardeşinin serbest bırakılarak alternatif bir ceza alması yönündeki talebinin, hakim Mirko Valinotti tarafından reddedildiği ve Ronaldinho'nun, Paraguay'ın başkenti Asuncion'da gözaltında tutulduğu otelden alınarak tutuklandığı ifade edildi.

Soruşturmaları devam eden Ronaldinho ve Assis'in, bugün yeniden hakim karşına çıkması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Delfino, dün yaptığı açıklamada, ikilinin sahte evrakla ülkeye giriş yaptığını kabul etmesine rağmen bu eylemi kasıtsız olarak gerçekleştirdiğini ve bu nedenle tutuklama yerine alternatif bir cezaya çarptırılacaklarını söylemişti.

Paraguay'ın başkenti Asuncion'da bir yardım etkinliğine katılmak amacıyla ülkeye giriş yapan Ronaldinho ve kardeşi Assis, kaldıkları otelde yapılan kimlik kontrolünde sahte pasaport kullandıkları gerekçesiyle hafta içinde gözaltına alınmıştı. Dünyanın en yetenekli orta saha oyuncuları arasında gösterilen Ronaldinho, 2015 yılında nokta koyduğu futbol kariyerinde Paris Saint-Germain, Milan ve Barcelona gibi Avrupa'nın önemli takımlarında forma giymişti.

Efsane futbolcu Ronaldinho, sahte pasaport düzenlemek iddiasıyla Paraguay\'da tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Efsane futbolcu Ronaldinho, sahte pasaport düzenlemek iddiasıyla Paraguay'da tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • suat doğan: böyle bir adamın sahte pasaporta ne ihtiyacı olur ki? 2 0 Yanıtla
    Adinizi: Vergi kacakciligi yapiyor. O yüzden. Yani zengin olmak adama yetmiyor! 0 0
  • kalender adam: üzüldüm ronaldinho sen yatamazsın orda yüzü soğuktur mapushanenin ama kul kaderini yaşar dostum alıştır kendini bence yaşadığın hayattan zevk al sayılı gün çabuk geçer mapus yata yata biter ama içerdeyken anlayamazsın bunu çıkınca anlayacaksın dikkat et kendine dostum seviliyorsun 0 2 Yanıtla
    Ronaldinho: tamam dostum teşekkür ederim iftira atıyorlar ben yapmadım montaj kesin tavsiye uyacağım mahpusta bana yazmayı unutma 0 0
  • Ronaldenyo: En tepeden en dibe dünya hayatı böyle işte 1 0 Yanıtla
  • Roberto Carlos : Bu sefer kendini calimladin kardesim 0 0 Yanıtla

Advertisement