"Eskişehirspor'da Kupa Kaldırmak İstiyorum" - Son Dakika
Spor

"Eskişehirspor'da Kupa Kaldırmak İstiyorum"

"Eskişehirspor\'da Kupa Kaldırmak İstiyorum"

Eskişehirsporlu futbolcu Ateş: "Eskişehirspor'u tercih etmemdeki en büyük nedenlerden biri şampiyonluğu çok isteyip arzuluyor olmasıdır"

05.12.2013 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ateş, Eskişehirspor'u tercih etmesindeki en büyük nedenlerden birinin takımın şampiyonluğu çok istemesi olduğunu bildirdi.

Ateş, yaptığı açıklamada, futbola babasının desteğiyle Altay Kulübü'nde başladığını ve ilk kez bu kulübün forması altında profesyonel olduğunu kaydetti.

Aydınspor, Adanaspor, Galatasaray, Ankaraspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Real Sociedad ve Antalyaspor'da forma giydiğini hatırlatan Ateş, şunları belirtti:

"Antalyaspor'da forma giymem, Galatasaray'a transfer olup, orada şampiyonluk yaşamamda yardım etti. Eskişehirspor'da da kupa kaldırmak istiyorum. Eskişehirspor'u tercih etmemdeki en büyük nedenlerden biri şampiyonluğu çok isteyip arzuluyor olmasıdır. Takımımızda potansiyeli çok yüksek olan genç oyuncular var. Aytaç Kara takımda sürekli oynamaya başladı. Erkut Şentürk de oyuna sonradan giriyor. Boffin ve Kayacan Erdoğan, çok iyi kaleciler. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, bu oyunculara güveniyor."

-"Karşılıklı fedakarlık başarıyı getirir"

Ateş, Eskişehirspor'un başarısı için ter döktüklerini ve kulüpte herkesin elinden geleni yaptığını bildirdi.

Eskişehir halkının Eskişehirspor'un başarısını istediğini vurgulayan Ateş, "Sabırlı olursak hep beraber başarılı olacağımıza inanıyorum. Eskişehirspor, bu güce ve potansiyele sahip. Taraftarımız her zaman yanımızda olsun. Sadece iyi günümüzde değil, kötü günümüzde de yanımızda olunmalıdır. Taraftarın çok büyük önemi var. Karşılıklı fedakarlık başarıyı getirir" ifadelerini kullandı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Eskişehirspor'da Kupa Kaldırmak İstiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement