Eskişehirspor Seri Peşinde - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor Seri Peşinde

Eskişehirspor Seri Peşinde

Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR,(DHA) TEKNİK direktör Bülent Uygun yönetiminde oynadığı son 2 maçta 6 puan toplayan Eskişehirspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

25.10.2010 17:08

Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR,(DHA)

TEKNİK direktör Bülent Uygun yönetiminde oynadığı son 2 maçta 6 puan toplayan Eskişehirspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Kırmızı siyahlı takım, çarşamba günü Türkiye Kupası'nda Denizlispor'u, cumartesi günü de Süper Lig karşılaşmasında Ankaragücü'nü konuk edecek. İl Spor Güvenlik Kurulu, cumartesi günü oynanacak olan maçta Ankaragücü taraftarlarının stadyuma girmesini yasakladı.

Rıza Çalımbay'ın ayrılmasından sonra takımın başına gelen teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde ilk olarak kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u, ardından da deplasmanda Karabükspor'u yenen Eskişehirspor'da bu hafta çarşamba günü Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Denizlispor ile Süper Lig'de oynayacakları Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıkları sürüyor.

Kırmızı siyahlı futbolcular futbolcular, iki maçta da galibiyeti hedeflediklerini belirtirken, teknik direktör Bülent Uygun da mücadele eden bir takım oluşturmaya çalıştığını ifade ederek cumartesi oynayacakları Ankaragücü karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydetti.

ANKARAGÜCÜ TARAFTARI ALINMAYACAK

Bu arada Vali Yardımcısı Halit Necdet Özeroğlu başkanlığında toplanan Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu, cumartesi günü yapılacak olan Eskişehirspor-Ankaragücü maçında, Ankaragücü taraftarlarının güvenlik nedeniyle stadyuma alınmamasını kararlaştırdı. Kurul, karara gerekçe olarak geçen yıl Eskişehirspor-Ankaragücü maçı öncesinde kent merkezinde meydana gelen olaylarda Ankaragücü taraftarı Barış Gökduman'ın bıçakla yaralanmasını gösterdi.

BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ

Eskişehirspor yönetimi, Denizlispor ve Ankaragücü maçlarının bilet fiyatlarını da belirlendi. Denizlispor karşılaşmasında açık tribünün 10 TL, kapalı tribünün 25 TL, VİP tribünün 50 TL olduğu açıklanırken, cumartesi günkü Ankaragücü maçında ise açık tribünün 15 TL, kapalı tribünün 30 TL, VİP tribünün de 60 TL olduğu bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor Seri Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement