Eşref Hamamcıoğlu: "Burak Elmas ve çalışma arkadaşları, Galatasaray'ın yükünü kaldıramamışlardır" - Son Dakika
Spor

Eşref Hamamcıoğlu: "Burak Elmas ve çalışma arkadaşları, Galatasaray'ın yükünü kaldıramamışlardır"

- Eşref Hamamcıoğlu: "Burak Elmas ve çalışma arkadaşları, Galatasaray'ın yükünü kaldıramamışlardır" Galatasaray'da son seçimde başkanlığa aday olan Eşref Hamamcıoğlu, Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının şekil, zaman ve içerik olarak hoş olmadığını söyledi.

26.03.2022 15:55  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Eşref Hamamcıoğlu: "Burak Elmas ve çalışma arkadaşları, Galatasaray'ın yükünü kaldıramamışlardır"

İSTANBUL - Galatasaray'da son seçimde başkanlığa aday olan Eşref Hamamcıoğlu, Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının şekil, zaman ve içerik olarak hoş olmadığını söyledi. Hamamcıoğlu ayrıca, "Burak Elmas Başkanımız ve çalışma arkadaşları, Galatasaray'ın yükünü kaldıramamışlardır ve hafif kalmışlardır" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü'nün 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Oditoryumu'nda gerçekleştiriliyor. Toplantıda konuşan Galatasaray'da son seçimde başkanlığa aday olan Eşref Hamamcıoğlu, "Geminin su aldığını herkes biliyor. Sorunlarımız arasında temel 7-8 önemli parametre var. Tutarlılık, samimiyet, şeffaflık, gerçekçilik, kurumsal hafıza, kriz yönetimi, hesap verebilirlik ve itibar yönetimi. Başımıza ne geliyorsa, bu eksiklikleri iyi yönetemediğimiz için gelmektedir. Seçim yarışında tüm adaylar vaatlerde bulundu. Bu vaatlerin son 6 yılda hiçbir genel kurula katılmamış, yaşamlarını yurt dışında sürdüren yönetim kurulu üyeleriyle ve kulüpte hiçbir kurumsal tecrübesi olmayan CEO'larla dert yanarak, Fenerbahçeli danışmanlardan umut olarak gerçekleştirilemeyeceğini görüyoruz. En büyük sıkıntımız budur. Adayların amacı sadece seçimi kazanmak değil ehil kadrolarla gelerek kulübü yönetmektir. Seçim sonrası iç iletişimde büyük hatalar yapılmıştır. Son derece özensiz Türkçe ile hazırlanmış bildiriler, hazırlıksız basın toplantıları kulübümüzün marka değerine büyük zarar vermektedir. Seçilmişler ile danışmanlar arasındaki sürtüşmeler, yönetim kurulu üyelerinin kendi aralarındaki uyumsuzluk camiamızı çok zor durumda bırakmaktadır. Seçimin hemen ertesinde 'Kibir değil tevazu kazandı' şeklinde tweet atan bir yönetim kurulu üyesi, gemiyi ilk terk eden olmuştur. Eğer o listeye son anda dahil edilmişseniz gemiyi ilk terk eden olursunuz. Seçim öncesinde bir takım tavizler verirseniz seçildiğinizde bunun diyetini ödemek zorundasınız. Yaşadığımız ortam bunun gibidir" diye konuştu.

"Bir güven erozyonu vardır"

Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim ile yolların ayrılmasını eleştiren Hamamcıoğlu, "Burak Elmas ve ekibinin seçim süresince en büyük destekçisi olan teknik direktörümüzün şekil, zaman ve içerik olarak kulüple ilişkisinin kesilmesi hiç hoş olmamıştır. Hazırlıksız, tecrübesiz, kulübü yönetmek için gerekli olgunluğa sahip olmayan bir ekip işbaşına geçmiştir. Seçimi kazanmak için kurduğunuz ekiple kulübü yönetmeniz çok zordur. Galatasaray ilk defa başarısız bir sezon geçirmiyor. İlk defa da mali durumlarımızda sorun yok. Bunlar gelir geçer. Fakat görev süresinin yüzde 25'ini tamamlamış bir yönetim, bu aksaklıkların giderileceğine dair olumlu sinyal vermemektedir. Burak Elmas Başkanımız ve çalışma arkadaşları, Galatasaray'ın yükünü kaldıramamışlardır ve hafif kalmışlardır. Bir güven erozyonu vardır. Eğer siz genel kurulu bir ilkokul müsameresi seviyesinde 100 günlük icraatlar içinden programıyla ikna etmeye çalışıyorsanız yanılıyorsunuz. Galatasaray genel kurulunun entelektüel seviyesi buna müsait değildir" şeklinde konuştu.

Eşref Hamamcıoğlu: "Burak Elmas ve çalışma arkadaşları, Galatasaray\'ın yükünü kaldıramamışlardır"
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eşref Hamamcıoğlu: 'Burak Elmas ve çalışma arkadaşları, Galatasaray'ın yükünü kaldıramamışlardır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri U16 Takımları Şampiyona Hazırlıklarını Sürdürüyor
    11:32 Kayseri U16 Takımları Şampiyona Hazırlıklarını Sürdürüyor

    U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarında Kayseri'yi temsil edecek olan Talasgücü Belediyespor ile Kayseri Atletikspor takımları hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Şampiyona, 76 ilden 128 takımın katılımı ile gerçekleşecek.

  • Maraton İzmir Başlıyor
    11:28 Maraton İzmir Başlıyor

    Beşincisi düzenlenen Maraton İzmir, 21 Nisan Pazar günü başlayacak. Teknik Direktör Ersun Yanal ile ultramaraton yüzücüsü Bengisu Avcı da bu organizasyonda yer alacak.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek
    11:24 Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek

    UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'nin evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Maçta VAR koltuğunda Christian Dingert oturacakken, AVAR'da ise Sascha Stegemann yer alacak.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak
    11:18 Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak

    Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinin ilk maçında Alman temsilcisi NINERS Chemnitz'e konuk olacak. İstanbul temsilcisi, avantajlı bir skorla dönerek finalin ikinci ayağında ev sahibi olarak mücadele etmek istiyor. İki takımın istatistikleri de oldukça yakın.

  • Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir
    11:16 Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir

    Göztepe, Trendyol 1. Lig'de ikinci sıradan Süper Lig'e yükselmek için matematiksel hesapların oluşmasını bekliyor. İzmir ekibi, Giresunspor'u mağlup etmesi ve rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda Süper Lig'e çıkacak.


Advertisement