Essien Milan'ı İstiyor - Son Dakika
Spor

Essien Milan'ı İstiyor

Essien Milan'ı İstiyor

Chelsea'nin Ganalı oyuncusunun menajeri dedikodularla ilgili soruya Essien'in Milan'da oynamak istediği yanıtını verdi.

16.01.2014 00:32

Essien Türkiye'ye!

Essien'in menajeri Fabien Piveteau, Essien'in Milan'da oynamak istediğini söyledi. Spazio Milan'a konuşan Piveteau, Milan'ın Essien'e bir ilgisinin olduğunu doğruladı ancak bunun henüz bire teklife dönüşmediğini söyledi.

Piveteau, Milan'ın önce Chelsea ile konuşması gerektiğini hatırlatarak "Chelsea de bunun üzerine Essien konusunda bir karar verecektir. Eğer forsat doğarsa biz Milan'la görüşmek isteriz çünkü bu Michael için büyük bir fırsat" dedi.

Essien, Real Madrid'de kiralık geçirdiği dönemin ardından sezon başında Chelsea'ye döndü ancak pek forma şansı bulamıyor. Son olarak bugün açıklanan Matic transferinin ardından forma bulması ise neredeyse imkansız hale geldi.

Chelsea ve Matic yine kavuştu

Milan ise İtalya Ligi'nde hiç de iyi durumda değil. Ancak Piveteau, "Milan çok büyük bir kulüp ve Şampiyonlar Ligi'nde devam ediyor. Şu andaki sıkıntılar geçici. Essien'se gayet iyi durumda ve Dünya Kupası'nda oynamak istiyor. Bunun için de oynadığı kulüpte forma giymesi gerektiğinin farkında" dedi.

Kırmızı-siyahlılar ligde 11. sırada ve liderin 30 puan gerisinde. Son olarak gelen Sassuolo yenilgisinin ardından teknik direktör Massimiliano Allegri görevden alındı ve yerine Clarence Seedorf getirildi.

Piveteau, Milan'ın kendilerini heyecanlandırdığını ama ay sonuna kadar tüm seçenekleri araştırıp değerlendirmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Essien Milan'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement