Everton'ın Konuğu Crystal Palace - Son Dakika
Spor

Everton'ın Konuğu Crystal Palace

Everton\'ın Konuğu Crystal Palace

Hafta arasında UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı zaferle morallenen Everton, ligdeki üst üste ikinci galibiyetini arıyor.

21.09.2014 10:46

Ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta West Bromwich deplasmanında alan Everton, 5.hafta karşılaşmalarında sahasında Crystal Palace'ı konuk ediyor.

Hafta arasında UEFA Avrupa Ligi'nde Wolfsburg'u 4-1'lik skorla mağlup ederek moral depolayan Everton'da moraller yerinde. Hedef, Crystal Palace karşısında alınacak üç puanla üst üste üçüncü galibiyeti almak.

Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında oyuncularını dinlendirmeyi düşünmediğini belirten Teknik Direktör Roberto Martinez, "Rotasyona gitmeyi düşünmüyorum. Crystal Palace küçümsenecek bir takım değil. Neil Warnock oyuncuları ve kulüp yapısını çok iyi tanıyor. Zorlu bir maç olacağına şüphe yok ama kazanmak istiyoruz." diye konuşmuştu.

Ev sahibi ekipte Wolfsburg maçındaki oyunuyla beğeni toplayan Samuel Eto'o'nun sahadaki yerini alması beklenirken, hafif sakatlığı bulunan Leighton Baines'in maç saatine kadar hazır olması bekleniyor. Ross Barkley ve Bryan Oviedo'nun uzun süreli sakatlıkları sürerken, Distin ise maç için hazır hale geldi.

Tony Pulis'le yolların ayrılmasının ardından Crystal Palace'ın başına geçen Neil Warnock yönetiminde ekip ligde oynadığı 4 maçta henüz galibiyetle tanışamadı ve 2 puan toplayabildi.

Crystal Palace'da Burnley maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Joe Ledley ve Wilfried Zaha'nın bu maçta forma giymeleri bekleniyor. Marouane Chamakh'ın sakatlığı ise devam ediyor.

MUHTEMEL 11'LEREverton: Howard, Coleman, Jagielka, Stones, Baines, McCarthy, Barry, McGeady, Naismith, Mirallas, Eto'o

Crystal Palace: Speroni, Kelly, Dann, Delaney, Ward, Puncheon, McArthur, Jedinak, Bolasie, Zaha, Campbell

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Everton'ın Konuğu Crystal Palace - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement