Evkur Yeni Malatyasor'un Kamil Ahmet Çörekçi Hamlesi - Son Dakika
Spor

Evkur Yeni Malatyasor'un Kamil Ahmet Çörekçi Hamlesi

Evkur Yeni Malatyasor\'un Kamil Ahmet Çörekçi Hamlesi

Teknik adam arayışlarını sürdüren Süper Lig takımı Evkur Yeni Malatyaspor bir yandan da dış transferde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yürütüyor.

12.06.2017 13:39

Teknik adam arayışlarını sürdüren Süper Lig takımı Evkur Yeni Malatyaspor bir yandan da dış transferde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yürütüyor.

Sarı-siyahlı yönetim Faslı Khalid Boutaib ve Nijeryalı Set Sincere transferlerinin ardından Türkiye piyasasına yöneldi. Malatya ekibinin yönetimi, geçen sezonu Eskişehirspor'da geçiren başarılı sağ kanat oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi'yi transfer etmek için harekete geçti. Bonservisi elinde bulunan 25 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, temasa geçtiği oyuncunun menajeriyle anlaşma zemini arıyor. Evkur Yeni Malatyaspor transfer komitesinin alınması yönünde rapor vermesi üzerine harekete geçen başkan Adil Gevrek'in, genç oyuncu ile 1-2 gün içerisinde anlaşması bekleniyor.

Kamil Ahmet Çörekçi geçen sezon forma giydiği TFF 1.lig takımı Eskişehirspor'un en istikrarlı oyuncularından biri oldu. Görev yaptığı sağ bekte sürpriz çıkışlarıyla takım arkadaşlarına kritik goller attıran Kamil Ahmet Çörekçi, başarılı performansıyla birçok kulübün transfer listesine girdi.

İki ayağını da kullanabilen genç futbolcuyu transfer edebilmek için Süper Lig ve TFF 1.lig'den başka takımların da devrede olduğu iddia ediliyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Evkur Yeni Malatyasor'un Kamil Ahmet Çörekçi Hamlesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement