Fair-Play Kervanı Adıyaman'da - Son Dakika
Spor

Fair-Play Kervanı Adıyaman'da

Fair-Play Kervanı Adıyaman\'da

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair-Play Komisyonu Üniversitelerde fair-play felsefesinin yayılmasına yönelik düzenlediği panellerinin 33.’sünü Adıyaman Üniversitesi’nde gerçekleştirecek.

10.04.2017 11:54

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair-Play Komisyonu Üniversitelerde fair-play felsefesinin yayılmasına yönelik düzenlediği panellerinin 33.'sünü Adıyaman Üniversitesi'nde gerçekleştirecek.

Fair-Play Üniversiteler Kervanı'nın paneline TMOK Fair-Play Komisyonu üyeleri ile birlikte Türkiye'ye Olimpiyat tarihinde maraton branşında 4. olarak en büyük başarıyı getiren İsmail Akçay katılacak.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair-Play Üniversiteler Kervanı, toplamda 33. Üniversite ziyaretini Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'na (BESYO) gerçekleştirecek.

10-12 Nisan tarihlerinde yapılacak Fair-Play organizasyonunda Fair-Play'in anlamı, felsefesi, nasıl ortaya çıktığı, dünyada ve Türkiye'de gerçekleşen örnekleriyle anlatılacak.

Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Spor İstanbul ve Hacı Bekir stantları da yer alacak. Ayrıca Fair-Play'i anlatan kitap, rozet ve broşür gibi materyaller öğrencilere dağıtılacak.

Kervanın Adıyaman programı şöyle:

10 Nisan Pazartesi

15.00 Adıyaman Valisi Abdullah Erin'e ziyaret

16.00 Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'ya ziyaret

12 Nisan Çarşamba

09.00 Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü'ye ziyaret

09.30 Dünya Fair-Play Karikatür Sergisi açılışı

09.45 Fair-Play Paneli - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fair-Play Kervanı Adıyaman'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement