Falcao, Galatasaray'dan ayrılmak için "2 yıllık sözleşme" şartı koştu - Son Dakika
Spor

Falcao, Galatasaray'dan ayrılmak için "2 yıllık sözleşme" şartı koştu

Yeni sezon için kadro planlaması devam eden Galatasaray'da takımdan gönderilecek futbolcuların başında gelen Radamel Falcao, sarı-kırmızılı yönetimle görüşme gerçekleştirdi. Yıldız isim bu görüşmede bir kulüpten 2 yıllık teklif alması halinde sarı-kırmızılı takıma veda edebileceğini belirtti. 35 yaşındaki futbolcuya Suudi Arabistan ile Katar'da teklifler var ancak kulüpler henüz resmi bir girişimde bulunmadı. Golcü ismin yaşı itibarıyla 2 yıllık teklif almasının zor olacağı düşünülüyor.

16.07.2021 16:03  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, senelik 5 milyon euro garanti para verdiği Radamel Falcao'yu elden çıkarmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Yönetimle görüşme gerçekleştiren Kolombiyalı yıldız, takımdan ayrılmak için tek bir şart sundu.

HENÜZ RESMİ BİR TEKLİF ALMADI

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kolombiyalı golcünün, Burak Elmas başkanlığındaki yeni yönetimle yaptığı görüşmede, bir kulüpten 2 yıllık teklif alması halinde Galatasaray'dan ayrılık için sorun yaratmayacağını ifade ettiği bildirildi. Sarı-Kırmızılılardan senelik 5 milyon euro garanti para ve artı bonuslar kazanan 35 yaşındaki oyuncuyla, Suudi Arabistan ile Katar'dan bazı kulüpler ilgileniyor. Ancak transfer temaslarının henüz resmiyete dökülmediği belirtildi.

Falcao, Galatasaray\'dan ayrılmak için "2 yıllık sözleşme" şartı koştu

Son Dakika Spor Falcao, Galatasaray'dan ayrılmak için '2 yıllık sözleşme' şartı koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat Biçer: Bize bu adamı getiren GS düşmanı galiba.resmen GS yi soydular. sülük gibi emmeye devam ediyor 2 0 Yanıtla

Advertisement