Famara %90 ve Bir Sürpriz... - Son Dakika
Spor

Famara %90 ve Bir Sürpriz...

Famara %90 ve Bir Sürpriz...

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği isimlerden Clermontlu Senegalli golcü Famara Diedhiou'nun sarı kırmızılı kulübe imza atmasının an meselesi ... Sporcope.com'un ulaştığı bilgilere göre ilk görüşmelerin olumsuz geçmesinin ardından Galatasaray yönetiminin ikinci girişiminin sonuç verdiği ve transferde büyük aşama kaydedildiği ortaya çıktı.

19.01.2016 17:52

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği isimlerden Clermontlu Senegalli golcü Famara Diedhiou'nun sarı kırmızılı kulübe imza atmasının an meselesi ...

Sporcope.com'un ulaştığı bilgilere göre ilk görüşmelerin olumsuz geçmesinin ardından Galatasaray yönetiminin ikinci girişiminin sonuç verdiği ve transferde büyük aşama kaydedildiği ortaya çıktı.

Fransa Ligi'nde bu sezon 18 golle krallıkta liderliğe koşan Famara Diedhiou'nun sosyal medyadaki Galatasaray formalı Drogba resimleri paylaşması sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırmıştı.

Diedhiou'nun Galatasaray'a gelmeyi çok istediği ve bu transferde imzaların atılma oranının yüzde 90 olduğu öğrenildi.

Famara Diedhiou kimdir?

Galatasaray'ın istediği Senegalli golcü Famara Diedhiou, 23 yaşında. Bu sezon gösterdiği performans ile takımı Clermont'u ligde şampiyonluk potasına soktu. Fransa 2. Lig'inde attığı 18 golle gol kralı pozisyonunda bulunan Famara, en yakın rakibi Pape Sane'ye 7 gol fark attı.

Alternatif Andreas Cornelius

Famara Diedhiou transferi gerçekleşmezse Galatasaray rotayı Kopenhag'ın 1.93'lük forveti Andreas Cornelius'a çevirecek. 22 yaşındaki genç yıldız adayı 5 sezondur Danimarka ekibinin formasını giyiyor. Cornelius bu sezon Danimarka Ligi'nde 15 maçta 5 gol attı.

Haber: Yakup Çınar

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Famara %90 ve Bir Sürpriz... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement