Fatih Terim: Rüzgar Dengemizi Bozdu... - Son Dakika
Spor

Fatih Terim: Rüzgar Dengemizi Bozdu...

Fatih Terim: Rüzgar Dengemizi Bozdu...

Fatih Terim, 3-0'lık İzlanda yenilgisinin ardından yaptığı açıklamalarda rakibin galibiyeti hak ettiğini söylerken, rüzgarın kendilerini kötü etkilediğini belirtti.

10.09.2014 01:02

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde A Grubu'na 3-0'lık İzlanda yenilgisiyle başlayan A Milli Futbol Takımı'nda teknik patron Fatih Terim, maç sonrası yaptığı açıklamalarda alınan yenilgiyi değerlendirdi.

Mücadele sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Terim, "Benim de beklemediğim, hiç kimsenin beklemediği bir oyun oynadık. Golü yedikten sonra yine düzeltebilirdik. Rüzgar ilk yarıda oyunumuzu çok bozdu. Dengemiz bozuldu. İkinci yarıda ise rüzgar kesildi. Ama bu oyunla sonucu değiştirebilir miydik? Hayır. Bundan sonra çok daha dikkatli olmalıyız. Hem fizik gücümüzü arttırmalı, hem de daha organize olmalıyız." dedi.

Terim, İzlanda'nın haklı bir galibiyet aldığını da belirtirken, "Rakibimiz her anlamda bizden daha iyiydi. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. 10 kişi kalmamıza rağmen Burak o golü atsa beraberliği yakalayabilirdik ama olmadı." diye konuştu.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLERİZ"

Deneyimli teknik adam, grubun ikinci maçında Çek Cumhuriyeti'ni yenerek dengeyi sağlamak istediklerini de sözlerine eklerken, şöyle devam etti: "Herkes Hollanda'nın kazanmasını bekliyordu ama Çek Cumhuriyeti kazandı. Biz iyi bir takımız ama bugünkü oyunu anlamak mümkün değil. Herkesten özür dileriz."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fatih Terim: Rüzgar Dengemizi Bozdu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement