Fatih Terim yurt dışına mı gidiyor? İtalyan kulübünün paylaşımı kafa karıştırdı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim yurt dışına mı gidiyor? İtalyan kulübünün paylaşımı kafa karıştırdı

Galatasaray'da efsane olarak görülen fakat bu sezon aldığı arka arkaya kötü sonuçlardan sonra yolların ayrıldığı Fatih Terim'le ilgili İtalyan kulübü Fiorentina'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Fiorentina'nın sosyal medyadan, 2001 yılında İtalya Kupası'nda finale yükselmelerinin yıl dönümünde Fatih Terim'i paylaşılması yeni görev verileceği sinyali olarak algılandı.

07.02.2022 23:37  Güncelleme: 23:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlardan sonra Galatasaray'ın gönderdiği Fatih Terim ile ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Son olarak Fatih Terim'in Galatasaray'a başkan olmak için çalışmalara başladığı öne sürülürken deneyimli hocayla ilgili İtalya'nın köklü kulüplerinden olan Fiorentina'dan da dikkat çeken bir paylaşım geldi.

TERİM'İN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTILAR

Fiorentina, Terim'in 2001 yılında takımın başındayken İtalya Kupası'nda Milan'ı 2-0 yendiği maçtaki görselini paylaştı. Kulüp bu paylaşıma, "İtalya Kupası yarı final rövanş maçında menekşeler, AC Milan'ı 2-0 yenerek finale yükseldi" notunu düştü. Bu paylaşım, Terim'in yeniden Floransa ekibinin başına geçeceği mesajı verdiğine yoruldu.

Galatasaray'la yolları ayıran Fatih Terim yurt dışına mı gidiyor? İtalyan kulübünün paylaşımı kafaları karıştırdı
Fatih Terim yurt dışına mı gidiyor? İtalyan kulübünün paylaşımı kafa karıştırdı

Son Dakika Spor Fatih Terim yurt dışına mı gidiyor? İtalyan kulübünün paylaşımı kafa karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement