Fenerbahçe Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
08.09.2023 14:22

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan çalışmada ısınma hareketleri, core, kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirildi. Hazırlıklar akşam saatlerinde yapılacak ikinci antrenmanla devam edecek.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan çalışma salonda gerçekleştirildi. Günün ilk idmanında ısınma hareketlerinin ardından core, kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika


Advertisement