Fenerbahçe Arsenal'a Boyun Eğdi: 2-0 - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Arsenal'a Boyun Eğdi: 2-0

Fenerbahçe Arsenal\'a Boyun Eğdi: 2-0

Temsilcimiz Fenerbahçe, Arsenal'a 3-0'lık maçın rövanşında 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elendi.

27.08.2013 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu rövanş karşılaşmasında Londra'da Arsenal karşısına çıkan Fenerbahçe oyuna kontrollü başladı. Maçın ilk bölümünde topun kontrolünü ele alan sarı-lacivertliler karşılaşmanın 12.dakikasında ceza sahasında oluşan karambolde Raul Meireles'in şutunda Arsenal kalesindeki ilk tehlikesini yarattı ama sonuç yoktu.

RAMSEY KABUSU LONDRA'DA DA SÜRÜYOR

Fenerbahçe'nin ikinci tehlikesi Selçuk Şahin'ın uzaktan sert şutu ile gelişti. Bu şuttan 2-3 dakika sonrasında 25. dakikada Aaron Ramsey'in golü geldi. Fenerbahçe ceza alanında oluşan karambolde topu önünde Galli orta saha oyuncusu net bir vuruşla ağları sarstı. Bu gol, genç yıldızın Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ağlarına gönderdiği toplamda üçüncü golü olmuş oldu.

GOLE ÇOK YAKLAŞTIK

Golden sonra rakip sahada daha fazla görünen Fenerbahçe, önce frikikten Portekizli savunmacısı Bruno Alves ile gole çok yaklaştı. İlk yarının sonuna doğru Bakary Sagna'yı harika bir çalımla geçen Emmaneul Emenike direkt olarak kaleyi gördü ancak meşin yuvarlak önce kaleci Szczesny'nin parmaklarında erirken sonrasında direk gole izin vermedi.

İlk yarının sonlarına doğru orta alan üstünlüğünü Wilshere ve Ramsey ile ele geçiren Londra temsilcisi, Fransız golcüsü Olivier Giroud ile kale ağzından çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadı ve devre 1-0 sona erdi.

YİNE RAMSEY...

Temponun ara ara yükseldiği ikinci yarıda oyunun hakimi Arsenal'di. Son yarım saate girilirken oyuncu değişiklikleri nedeniyle maçta tempo düşmüştü. 72'de ise Aaron Ramsey yine sahne aldı. Kieran Gibbs'in ortasında Ramsey şahane bir plaseyle farkı ikiye yükseltti.

Mücadelenin son bölümünde skor tabelası değişmeyince maç 2-0 sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi serüvenini noktaladı. Sarı-lacivertli ekip UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Arsenal'a Boyun Eğdi: 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement