Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre'den Açıklama - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre'den Açıklama

Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre\'den Açıklama

Uğur DEMIRKIRDI, İstanbul-DHA(Fotoğraflı) Fenerbahçe Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Deniz Tolga Aytöre istifa kararı almıştı.

16.05.2015 15:54  Güncelleme: 16:10

Uğur DEMIRKIRDI, İstanbul-DHA(Fotoğraflı)

Fenerbahçe Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Deniz Tolga Aytöre istifa kararı almıştı. İstifa kararının ardından hakkında çıkan haberler için yazılı bir açıklamada bulunan Aytöre," 'Sonuna kadar Fenerbahçe ve inadına Aziz Yıldırım' felsefesinden gelen ve o felsefeyi hayatımızın sonuna kadar muhafaza edecek bir Fenerbahçe siyasetine sahibiz" dedi.

Aytöre'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

"Bir süredir basında hakkımda çıkan haberleri ile ilgili işbu açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur.

Öncelikle belirtmek isterim ki, sahip olduğum Fenerbahçe terbiyesi ve Aziz Yıldırım sevgisi; hakkımda çıkan haberlerin bu büyük kulübe ve büyük başkana zarar vermesi amacıyla kullanabilecek ölçüde sıradan ve küçümsenecek sınırlarda değildir ve olmayacaktır.

Bizler "Sonuna kadar Fenerbahçe ve inadına Aziz Yıldırım" felsefesinden gelen ve o felsefeyi hayatımızın sonuna kadar muhafaza edecek bir Fenerbahçe siyasetine sahibiz. Bunun yanında, sayın Başkanla şahsımın yönetimde olup olamamasıyla ilgili hiçbir görüşme yapılmamış olup, tarafımdan dile getirilen tüm kaygılar, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ın zarar görmesine ilişkindir. Kaldı ki, bu kaygılarımın ne kadar haklı olduğunu, hakkımda çıkan haberlerin bugüne kadar isyan ettiğim tüm olaylarda olduğu gibi " Yönetim listesinde olmadığı için istifa etti" şeklinde Fenerbahçe'nin Euroleague Final 4 müsabakasının olduğu gece basına sızdırılmasıyla doğrulanmıştır.

Fenerbahçeli olmanın, Fenerbahçe'de olmaktan çok daha önemli olduğunu bilmenin ötesinde, Aziz Yıldırım'a olan sonsuz desteğimin ve yanındalığımın, Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nda olmakla sınırlı olmayacağını bildirir, büyük Fenerbahçe taraftarına bugüne kadar şahsıma göstermiş oldukları destek ve teveccühten dolayı sevgi, saygı ve şükranlarımı sunarım."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre'den Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement