Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach Maçına Hazır - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach Maçına Hazır

Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach Maçına Hazır

yaptığı antrenmanla tamamladı.

03.10.2012 23:39

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci hafta karşılaşmasında, 4 Ekim Perşembe günü Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Borussia Park Stadı'nda

yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanı Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de izledi.

Antrenman öncesi oyuncularla antrenmanın yapılacağı Borussia Park Stadı'nda bir toplantı yapan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, "Vaslui maçından önce size bir konuşma yapmıştım. İlk maçın sonucu kötüydü. Saha çok kötüydü, zemin çok kötüydü. Çok rüzgarlı bir hava vardı, futbol oynamaya müsait bir ortam yoktu. Bu maçtan önce 'Siz Fenerbahçesiniz bunu düşünün, bir adım daha fazla atın, mücadele edin. Bu kalitenizle ne olacak göreceksiniz demiştim. Şimdi de aynı şeyleri söylüyorum. Bu kez şartlar çok iyi, harika zemin harika bir stat, yarın da stat tamamen dolu olacak. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu maçla birlikte yükselişe geçeceğiz. Hepiniz kafanızı yukarı kaldırın, sahaya çıktığı andan itibaren Volkan'dan başlayarak en önde oynayan oyuncuya kadar hepiniz birbirinize yardımcı olun. Yarın kalitenizi ortaya koyacağınıza inanıyorum. Bu maçı alıp İstanbul'a dönelim" dediği bildirildi.

Toplantının ardından Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde TSİ 21.00'de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Tecrübeli savunma oyuncusu Joseph Yobo, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Diğer yandan antrenmanı; Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkanlardan Ali Yıldırım, Ömer Temelli, Genel Sekreter Talat Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yasemin Merçil, Yalçın Haker ile delegasyonlar da izledi.

Bu antrenmanla Borussia Mönchengladbach maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, maç saatini beklemeye başladı. - MÖNCHENGLADBACH

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement