Fenerbahçe, Brezilyalı Kaleci Ramos'un Peşinde - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Brezilyalı Kaleci Ramos'un Peşinde

Fenerbahçe, Brezilyalı Kaleci Ramos\'un Peşinde

Fenerbahçe yabancı kaleci konusunda yeni bir ismi gündemine aldı. Sarı lacivertliler, Corinthians'ın 1.95'lik kalecisi Cassio Ramos ile ilgileniyor.

01.07.2015 09:10  Güncelleme: 09:20

Mert Günok ile yolların ayrılmasıyla birlikte yabancı kaleci arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe bu süreçte birçok ismi gündemine aldı. Real Madrid'li Iker Casillas için nabız yoklayan Sarı lacivertliler, oyuncudan olumlu yanıt alamadı.

Marsilya kalecisi Mandanda için de temas kuran Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi süren Fransız milli takım kalecisinin yüksek maliyeti nedeniyle bu transferden de vazgeçmişti.

YENİ ROTA RAMOS

Fenerbahçe'nin listesinde öne çıkan aday Ospina olarak görülüyordu. Buna karşın Sarı lacivertliler sezon boyunca yaptığı araştırmalar sonucu Corinthians'ın Brezilyalı file bekçisi Cassio Ramos'a yöneldi.

ŞARTLARI OSPINA'YA NAZARAN DAHA UYGUN

Sezon içinde Fenerbahçe oyuncu izleme komitesinin de takip ettiği oyunculardan biri olan 28 yaşındaki Cassio'nun kulübüyle olan sözleşmesi yıl sonunda bitiyor. Brezilyalı kalecinin şartları da Ospina'ya nazaran daha uygun görünüyor. Fenerbahçe önümüzdeki günlerde bu transfer için seçimini yapacak ve kesin kararını verecek.

VOLKAN'I KORKU SALDI

Cassio'nun gelişiyle birlikte Volkan'ın durumu ne olacağı kaleyi kimin devralacağı belirsizliğini koruyor. Yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Volkan Demirel, geçtiğimiz günlerde uzun yıllardır uzattığı sakallarını kesmişti. Şimdiden sıkı bir çalışma içine giren Volkan'ın kaleyi kaptırmak istemediği biliniyor ancak son karar Pereira'nın olacak. (Kaynak: NTVSpor)

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Brezilyalı Kaleci Ramos'un Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hakan: Arçelik beko tofaş yapı kredi Büyük GS taraftarına çağrıdır KOÇ markası alma aldırma 0 2 Yanıtla
  • Hakan: Gs taraftarına çağrı koç un ürünlerini alma aldırma 0 2 Yanıtla
  • Hakan: Gs açık ara şampiyon gene koç şahenkde merhem olmadı burdan gs taraftarına çağrım koç un ürünlerini boykot etsinler 0 2 Yanıtla

Advertisement