UEFA'dan gelecek karara göre programı değişme durumu bulunan Fenerbahçe, ilk maçını 19.07'de oynayacak. Sarı-lacivertli takım, 19 Temmuz'da Boluspor ile Düzce Stadı'nda karşılaşacak ve mücadele saat 19.07'de başlayacak.
Yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçı ise 21 Temmuz'da Azerbaycan'da oynanacak. Hazar Lankeran takımı ile Lenkeran'da karşılaşacak olan Sarı-Lacivertli takım Bakü'ye 150 kilometre mesafedeki Lankeran'a özel uçak ile gidecek ve direkt olarak Lankeran'a uçacak. Bu karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak.
Üçüncü hazırlık maçı ise Kadıköy'de oynanacak. 50 bin kişinin huzurundaki ve 24 Temmuz'da planlanan mücadele Hollanda'nın PSV takımı ile 21.45'te oynanacak.
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe'de Planlama Netleşiyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.