Fenerbahçe'de Şok İstifa - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Şok İstifa

Fenerbahçe\'de Şok İstifa

Fenerbahçeliler'i şoke eden istifa kararı...

26.05.2012 11:53  Güncelleme: 12:35

Fenerbahçe Ülker'de Aydın Örs şoku yaşanıyor... İddia edilene göre Takımın Genel Koordinatörü Örs, istifa kararı aldı...

Bu sezon istediği hedeflere ulaşamayan ve Beko Basketbol Ligi'ne play-off çeyrek finalinde havlu atan Fenerbahçe Ülker'e bir şok da Aydın Örs'ten geldi.

Sarı-lacivertli camianın kalbinde ayrı bir yeri olan Genel Koordinatör Aydın Örs, ani bir istifa kararı alarak herkesi üzdü.

Aydın Örs, yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın önerisiyle iki yıl önce Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Koordinatörlüğü görevini üstlendiğini hatırlatarak, ''Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın sorumlularından biri olarak, yaptığım değerlendirmeler sonucunda, yeni seçilen yönetim kurulumuzun göreve başlayacağı bugünlerde, kendilerine yeniden yapılanma ve önlerini açma bağlamında fırsat yaratmak amacıyla bu onurlu görevden ayrılma kararı vermiş bulunmaktayım'' ifadelerini kullandı.

Örs, görev yaptığı süre boyunca kendisini destekleyenlere teşekkür ederek, şunları kaydetti:

''Son olarak başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticimiz İlhan Ekşioğlu'nun en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşması ve yeni sezonda kulübümüzün bütün branşlarda başarılı olmasını yürekten dilerim.''

MAHMUT USLU ŞUBENİN BAŞINA GEÇİYOR

Aydın Örs'ün bu ani kararı almasındaki en büyük neden ise Fenerbahçe Yönetimi'nin, ilerleyen günlerde basketbol şubesinin başına Mahmut Uslu'yu getirmek istemesi. Bir dönem sarı-lacivertli kulüpte yöneticilik de yapan Mahmut Uslu, ilerleyen günlerde basketbol şubesinin başına getirilecek.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Şok İstifa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement