Fenerbahçe, taraftarlarına 12 numaralı formayla teşekkür etti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, taraftarlarına 12 numaralı formayla teşekkür etti

Yeni sezon transferlerini açıklamaya başlayan Fenerbahçe, taraftarlarına teşekkür etmeyi de unutmadı. Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin ve Gökhan Gönül transferlerini bitiren sarı lacivertli ekip, taraftarlarına teşekkür etmek amacıyla kadrosuna dahil ettiği 3 futbolcunun fotoğraflarını 12 numaralı formayla servis etti.

06.08.2020 15:29  Güncelleme: 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk transferlerini yaptı. Sarı lacivertli ekip, eski futbolcuları Gökhan Gönül ile Caner Erkin ve Sivasspor'dan ayrılan Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna kattı. Kulüp, aynı zamanda taraftarlarına teşekkür etmek amacıyla kadrosuna dahil ettiği isimleri fotoğraflarını 12 numaralı formayla tanıttı. Her iki oyuncu da 12 numaralı formayla poz verdi.

Fenerbahçe, taraftarlarına 12 numaralı formayla teşekkür etti
Mert Hakan Yandaş

MERT HAKAN'IN FORMA NUMARASI SONRA AÇIKLANACAK

Sivasspor'da 8 numarayı sırtına geçiren Mert Hakan'ın forma numarasının daha sonra açıklanacağı aktarıldı.

YENİ ÇUBUKLU DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Daha önce resmi bir forma tanıtımı yapmayan Fenerbahçe'de yeni sezon giyilecek çubuklu forma da ilk kez bu transferlerle birlikte görücüye çıktı.

Fenerbahçe, taraftarlarına 12 numaralı formayla teşekkür etti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, taraftarlarına 12 numaralı formayla teşekkür etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • selçuk: hakan a katılıyorum.Fazla bir şey söylemek istemiyorum.FENERBAHÇE MÜKEMMELDİR.ŞAMPİYONLUĞU TÜRKİYEYE HAYAT VERİR.DİĞERLERİ FUSO FİSO. 0 0 Yanıtla
  • hakan: fener şampiyon olunca lige heyacan gelir.Ülkeye heyecan gelir.Ülkede hava değişir.Futbol oynandığı ve rekabet beli olur.Fenerin şampiyonluğu tarih olur,sanat olur.Taraftar ve ülke kendine gelir.Başakşehir şampiyon oldu da ne oldu.Şampiyonlnun kim olduğunu kimse bilmiyor.Yankılanmadı.Ülke futboluna da bir şey katmadı.Fenerin kıymetini bilin. 0 0 Yanıtla
  • Hemşinli: FENER TİTRETTİ. 0 0 Yanıtla

Advertisement