Fenerbahçe'den UEFA'nın Kararına İlişkin İlk Açıklama - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den UEFA'nın Kararına İlişkin İlk Açıklama

Fenerbahçe\'den UEFA\'nın Kararına İlişkin İlk Açıklama

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre, Trabzonspor Kulübünün 2010-2011 sezonu şampiyonluğuna ilişkin UEFA'ya yaptığı başvurunun reddedilmesinin bekledikleri bir karar olduğunu söyledi.

15.12.2014 21:08

Aytöre, FB TV'ye yaptığı açıklamada, yargı kararlarını konuşmama prensipleri olduğunu belirterek, " Trabzonspor'un 9 Mayıs'taki başvurusunda belirli başlıklar vardı. UEFA Disiplin Kurulu, başvuruyu olduğu gibi reddetti. Daha önce UEFA disiplin müfettişinin verdiği rapor da aynı doğrultudaydı. Bizim beklediğimiz sonuçtu . Bundan sonra karşı takımın hukukçularının başvuracağı hukuki yerler var" dedi.

"Şahıslar hakkında karar verilmedi, daha sonra verilecek" şeklinde duyumlar aldıklarını vurgulayan sarı lacivertli kulübün yöneticisi, "Kararı iyi okumak ve anlamak lazım. Trabzonspor'un 9 Mayıs tarihli başvurusunda bu talep de var. Bu da reddedildi" ifadesini kullandı.

FIFA'nın yetkili olduğu yönünde spekülasyonu yapılan başka konunun varlığına değinen Aytöre, "CAS kararını bir daha okumak lazım. Kimin yetkili olup kimin yetkili olmadığı CAS kararında açık şekilde yer alıyor. UEFA disiplin müfettişinin raporundan önce de zaten yetkili mercinin neresi olduğu belliydi" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den UEFA'nın Kararına İlişkin İlk Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement