Fenerbahçe, Euroleague'de Çeyrek Finale Kalmayı Garantiledi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Euroleague'de Çeyrek Finale Kalmayı Garantiledi

Fenerbahçe, Euroleague\'de Çeyrek Finale Kalmayı Garantiledi

Fenerbahçe Ülker, evinde EA7 Emporio Armani'yi 98-77 mağlup ederek çeyrek finale çıkmayı garantiledi.

20.03.2015 21:47  Güncelleme: 21:50

Euroleague son 16 turu F Grubu 11. hafta maçında Fenerbahçe Ülker, EA7 Emporio Armani'yi 98-77 mağlup etti. Sarı lacivertliler çeyrek finale kalmayı garantiledi.

Üst üste sekizinci galibiyetini alan Fenerbahçe Ülker, dokuzuncu kez kazandı. Grupta lider durumda bulunan Sarı lacivertliler, üç maç kala Euroleague'de son sekiz takım arasına adını yazdırdı. Grup liderliği mücadelesinde önemli bir maçı daha kazandı.

FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI

Ülker Sports Arena'da oynanan maça taraftarının desteğiyle iyi başlayan Sarı lacivertliler, ilk çeyreği 22-14 önde kapattı. İkinci çeyrekte ise İtalyan ekibi farkı kapattı ve ilk yarıyı üç sayı farkla önde tamamladı.

21 SAYILIK FARK

Üçüncü çeyrekte yeniden oyunun kontrolünü sağlayan Fenerbahçe son çeyreğe dört sayılık avatajla girdi. Dördüncü çeyrekte hücumda etkili olan Fenerbahçe salondan 21 sayı farkla galip ayrıldı.

EA7 Emporio Armani, 11. maçında sekizinci yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Ülker bu sezon rakibiyle yaptığı dördüncü maçı da kazandı. Sarı lacivertliler, önceki üç maçı 77-74, 80-74 ve 82-71'lik skorlarla kazanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Euroleague'de Çeyrek Finale Kalmayı Garantiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Bjkli: Helal olsun gurur duydum 24 1 Yanıtla
  • İbrahim SAKA G antep: Fenerbahçeçemize final four yakışır şuanda avrupa nın en iyi basketbolunu biz oynuyoruz inşallah kupa ile taçlandırız birde futbolculara duyrulur 22 1 Yanıtla
  • Fenerbahçe: Ülker Sports Arena'da coşkulu bir akşam, güzel galibiyet, tebrikler ??????????fenerbahçem 20 3 Yanıtla
  • m_m: gercekten fb ülkeri tebrik ediyorum çok iyi bir takım zaten antrenörü kendini ispat etmiş biri oyuncularda kendini ispat etmeye basladılar en büyük fb diyelim tebrikler 14 1 Yanıtla
  • antidemokrat: Namahrem bacaklilar 3 2 Yanıtla

Advertisement