Fenerbahçe, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
19.10.2023 14:19

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda koşu, ısınma ve çabukluk hareketleri yapıldı. Oyuncular şut organizasyonları üzerinde çalıştı. Sarı-lacivertli ekip, Hatayspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9'uncu haftasında sahasında Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, şut organizasyonları çalıştı. Antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sarı-lacivertli ekip, Hatayspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika


Advertisement