Fenerbahçe, Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe, Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
13.10.2023 19:31  Güncelleme: 19:32

Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Milli takım kamplarında bulunan oyuncuların katılmadığı antrenmanda, core, kuvvet ve dayanıklılık idmanları yapıldı. Koşu, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarının ardından çift kale maçla idman tamamlandı. Fenerbahçe, çalışmalarına yarın devam edecek.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Atakaş Hatayspor'la 22 Ekim Pazar günü karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmana milli takım kamplarında bulunan oyuncular katılmadı.

Salonda core, kuvvet ve dayanıklılık idmanlarıyla başlayan antrenmanın saha etabında ise koşu, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları gerçekleştirildi.

İki gruba ayrılarak 5'e 2 çalışan Fenerbahçeli oyuncular, dar alanda yapılan çift kale maçla idmanı tamamladı.

Sarı-lacivertli ekip çalışmalarına yarın devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika


Advertisement