Fenerbahçe İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Ligin 31inci haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde bugün antrenman yaparak maç hazırlıklarına başladı. Joshua King takımla birlikte çalışırken, Michy Batshuayi'nin ise gelecek hafta takımla çalışmalara katılması bekleniyor.

20.04.2023 19:39  Güncelleme: 19:40

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenman salonda core çalışmasıyla başladı. Ardından sahaya geçen futbolcular koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla sürdürdükleri idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Medipol Başakşehir maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular idmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

JOSHUA KING TAKIMLA ÇALIŞTIFenerbahçe'de sakatlığını atlatan Joshua King, takımla birlikte çalıştı. Sakatlığı süren Michy Batshuayi'nin ise gelecek hafta takımla çalışmalara katılması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe İstanbulspor maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement