Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Şampiyonluğu Kazandı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Şampiyonluğu Kazandı

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Şampiyonluğu Kazandı

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, takımın kenetlendiğini ve karakterli bir takıma sahip olduklarını belirterek, Sultanlar Ligi final serisi üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynaviti'yi mağlup ederek 2022-2023 sezonu şampiyonluğunu ilan ettiklerini açıkladı. Kaptan Eda Erdem, kazandıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

12.05.2023 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, kazanılan şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, takım olarak kenetlendiklerini belirterek, "Ligin sonuna doğru çok iyi karakter oraya koyduk" dedi.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi final serisi üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup ederek 2022-2023 sezonu şampiyonluğunu ilan etti. Mücadelenin ardından düzenlenen kupa töreninde en iyi orta oyuncu ödülünü de kazanan Eda Erdem Dündar, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, "Üzerimden büyük bir yük kalktı diyebilirim. 15. senemi 6. şampiyonlukla bitiriyorum. İnişler-çıkışlarla zorlu bir lig oldu. Taraftar bize olan inancını hiçbir zaman kaybetmedi. Bizler, hepimiz kenetlendik. Zaten çok güzel, karakterli bir takıma sahibiz. Hiçbir problem yaşamadık, herkesin bütün sezon odağı voleyboldu. Nasıl kazanabiliriz, nasıl daha iyi yapabiliriz? Sürekli taktik konuştuk. Sürekli voleyboldan bahsettik. Sonunda da kupaya uzandık" ifadelerini kullandı.

"Kazandığımız için çok mutluyuz"

Sultanlar Ligi play-off yarı final ve final serisinde çok iyi mücadele ettiklerini aktaran Eda, "Her yenilgi tecrübe ve gelişmedir. Biz Vakıfbank serisi olsun, Şampiyonlar Ligi serisi olsun çok iyi mücadele ettik ama bir yerde onlar bizden daha iyiydi, hak ederek kazandılar. Ligin sonuna doğru çok iyi karakter ortaya koyup bu şekilde 3. maçta şampiyonluğu kazanmak bence her takımın yapabileceği bir şey değildi. Bizde bu vardı, buna sahiptik. Kazandığımız için de çok mutluyuz" diye konuştu.

Kaptan Eda Erdem, kariyer planlamasıyla ilgili de kontratının devam ettiğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Şampiyonluğu Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı
    21:08 Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçında Emrecan Terzi'nin sakatlanmasıyla zor anlar yaşadı. Terzi, eşinin doğum yapması nedeniyle izin alarak kadroya dahil oldu ve maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 42. dakikasında sakatlandı ve yerini Tayyip Talha Sanuç'a bıraktı.


Advertisement