Fenerbahçe, Khazar Lenkeran'ı Farklı Mağlup Etti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Khazar Lenkeran'ı Farklı Mağlup Etti

Fenerbahçe, Khazar Lenkeran\'ı Farklı Mağlup Etti

Fenerbahçe, Azerbaycan'ın Khazar Lenkeran takımı ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazandı.

21.07.2013 23:31  Güncelleme: 23:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, KHAZAR LENKERAN'I FARKLI MAĞLUP ETTİ

AZİZ YILDIRIM'DAN MANSİMOV'A PLAKET

Fenerbahçe, Azerbaycan'ın Khazar Lenkeran takımı ile oynadığı hazırlık maçını 4. dakikada Michal Kadlec, 45. dakikada Pierre Webo, 89. dakikada Mehmet Topuz ve 90+2'de Raul Meireles'in attığı golle 4 - 0 kazandı.

Lenkeran Şehir Stadı'nda oynanan ve yaklaşık 15 bin taraftarın izlediği mücadelede, Fenerbahçe lehine pankartlar açılırken, rakip taraftarların "esprili" pankartları da dikkati çekti.

Maça "Bir Millet İki Devlet Azerbaycan Türkiye" ve "Hazar Lenkeran'ın 10. yılı kutlu olsun" pankartları ile çıkan Fenerbahçe ve Khazar Lenkeran takımlarına, taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

AZİZ YILDIRIM'DAN MANSİMOV'A PLAKET

Bu arada karşılaşmayı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Azerbaycan Futbol Federasyonu Başkanı Rövnak Abdullayev ve Hazar Lenkeran takımı Onursal Başkanı Mübariz Mansimov da izledi.

Mücadelenin devre arasında Rövnak Abdullayev ve Khazar Lenkeran Başkanı Mayıs Mensimov ile basın mensuplarına açıklama yapan Aziz Yıldırım, misafir oldukları kardeş ülke Azerbaycan'ın Khazar Lenkeran takımının 10. yılını kutlayarak, Rövnak Abdullayev ve Mübariz Mansimov'la iyi dost olduğunu ifade etti.

Yıldırım, Lenkeran'da yaptıkları modern futbol tesis ve statlar için Abdullayev ve Mansimov'u tebrik etti ve Mansimov'a, takımın 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla plaket verdi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bekir İrtegün ve yeni transfer Michal Kadlec, kendilerine adına iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını ve iyi bir futbolla kazandıkları için de mutlu olduklarını söylediler.

UĞUR DEMİRKIRDI - LENKERAN/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Khazar Lenkeran'ı Farklı Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement