Fenerbahçe Kulübü, Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel'in eşi Nusret Arsel'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
Kulübün internet sitesinden yayımlanan, Arsel'in, kulüp eski asbaşkanı Ali Koç'un eniştesi olduğu vurgulanan mesajda, "Nusret Arsel'in vefatını derin bir üzüntüyle karşıladık. Merhum Nusret Arsel'e rahmet, başta Sayın Ali Koç ve Koç Ailesi'nin fertleri olmak üzere merhumun yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.
Bu arada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da yayımladığı mesajda "Merhum Nusret Arsel'e Allah'tan rahmet; değerli dostum Ali Koç başta olmak üzere Koç Ailesi'ne ve Nusret Arsel'in tüm yakınlarına başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı. - İstanbul
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe Kulübü'nden Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?