Fenerbahçe, MP Antalyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe, MP Antalyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, MP Antalyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü
16.11.2013 20:18  Güncelleme: 20:27

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İdman dar alanda yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından yarı sahada hücum defans organizasyonları çalışan futbolcular, bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı. İzinli olan Dirk Kuyt antrenmanda yer almazken, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Alper Potuk da takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Sağ bacak alt adalesinde sertleşme olan Joseph Yobo ise tedbir amaçlı antrenmana katılmadı. Antrenmanda milli takımlarda bulunan oyuncular Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal, Salih Uçan, Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Pierre Webo ve Raul Meireles yer almadı. Bu arada futbolcular idmanın ardından grip aşısı oldu.

Sarı-lacivertli ekip, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından yapacağı antrenmanla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, MP Antalyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika


Advertisement