Fenerbahçe - Neftchi Pfc Baku: 0-0 / Fenerbahçe Son Hazırlık Maçında Gol Bulamadı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe - Neftchi Pfc Baku: 0-0 / Fenerbahçe Son Hazırlık Maçında Gol Bulamadı

Fenerbahçe - Neftchi Pfc Baku: 0-0 / Fenerbahçe Son Hazırlık Maçında Gol Bulamadı

Antalya kampındaki son hazırlık maçında Neftchi Baku ile karşılaşan Fenerbahçe, çok sayıda gol fırsatını değerlendiremedği maçta rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

18.01.2014 22:06

Antalya kampındaki son hazırlık maçında Neftchi Baku ile karşılaşan Fenerbahçe, çok sayıda gol fırsatını değerlendiremedği maçta rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Maça Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Hasan Ali, Selçuk, Meireles, Cristian, Kuyt, Sow, Webo 11'iyle çıkan sarı lacivertli takımın, direkten dönen ve çizgiden çıkartılan pozisyonların da yer aldığı çok sayıda fırsatı değerlendirmediği ilk 45 dakika gol sesi çıkmazken, ikinci yarıda Alper ve Emenike ile temposu yükselen karşılaşmadan önemli fırsatlara karşın kazanan çıkmadı ve 90 dakika 0-0 sonuçlandı.

Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan, ikinci maçındaysa eski futbolcusu Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Hannover 96 karşısında Dirk Kuyt'ın son dakikada attığı penaltıyla kazanan Fenerbahçe, ligdeki ilk maçını kendi sahasında Torku Konyaspor ile oynayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe - Neftchi Pfc Baku: 0-0 / Fenerbahçe Son Hazırlık Maçında Gol Bulamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement