Fenerbahçe'nin Ankara'daki Yeni Tesisleri 2008 Yılı Sonunda Açılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe'nin Ankara'daki Yeni Tesisleri 2008 Yılı Sonunda Açılacak

23.06.2008 13:23

Fenerbahçe Kulübü'nün Ankara Gölbaşı İncek Mevkisinde İnşa Ettirdiği Konaklama ve Sosyal Tesislerin Yapımı Hızla Sürüyor. Proje Müdürü Koray Özistek, Kaba İnşaatı Büyük Ölçüde Tamamlanan Tesislerin 2008 Sonunda Hizmete Hazır Hale Geleceğini Bildirdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün Ankara Gölbaşı İncek mevkisinde inşa ettirdiği konaklama ve sosyal tesislerin yapımı hızla sürüyor. Proje Müdürü Koray Özistek, kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlanan tesislerin 2008 sonunda hizmete hazır hale geleceğini bildirdi.

Temeli 13 Nisan'da Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da katıldığı bir törenle atılan sarı-lacivertli kulübün Ankara'da yaptırdığı konaklama ve sosyal tesislerin inşaat çalışmalarında büyük aşama kaydedildiği bildirildi. Proje Müdürü Koray Özistek, temel atma işleminden 2 ay 10 gün sonra kaba inşaatın 4'te 3'ünün tamamlandığını ve ince işlerin yapımına başlandığını bildirdi. Koray Özistek, "2 ay 10 gün içinde kaba inşaatın büyük bölümünü bitirdik. İnce işlerinin yapımına başladık. Tesisler dahilinde yapılacak spor sahaları için hafriyat çalışmaları sürüyor. İnşaat 2008 sonunda tamamlanacak ve tesisler 2008 sonunda açılışa hazır hale gelecek" diye konuştu.

Ankara İncek'te 56 bin 600 metrekare alan üzerinde kurulacak konaklama ve sosyal tesislerde toplam 32 oda bulunuyor. Tesislerde ayrıca fitness salonu, Türk hamamı, restoranlar, yüzme havuzu, basketbol sahası gibi sosyal ve sportif aktivitelerin yapılabileceği bölümler de yer alıyor.

(MFS-CC-CC-S)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Ankara'daki Yeni Tesisleri 2008 Yılı Sonunda Açılacak - Son Dakika


Advertisement