Fenerbahçe'nin Avusturya Kampı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe'nin Avusturya Kampı

Fenerbahçe\'nin Avusturya Kampı
17.07.2012 19:37

Sezona hazırlık çalışmalarının ikinci etabı için dün Avusturya'nın Bad Erlach bölgesine gelen Fenerbahçe'nin bu sabahki çalışması 1,5 saat sürdü.

Sezona hazırlık çalışmalarının ikinci etabı için dün Avusturya'nın Bad Erlach bölgesine gelen Fenerbahçe'nin bu sabahki çalışması 1,5 saat sürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki çalışmaya koşuyla başlayan Fenerbahçeli futbolcular, 5'e 2 oyunun ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Kontrol-pas organizasyonuyla devam eden antrenmanda yeni transfer Dirk Kuyt'un istekli çalışması dikkati çekti.

Aykut Kocaman, şut çalışmasından sonra futbolcularını aktif dinlendirerek, antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertliler, akşam basına kapalı yapacağı idmanla sezon hazırlıklarını sürdürecek.

-İlk maç MTK- Budapeşte ile-

Fenerbahçe, kamp programı kapsamındaki ilk hazırlık maçında yarın Macaristan'ın MTK-Budapeşte takımıyla karşılaşacak.

Kamp bölgesindeki Wiener Neuestadt Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak.

Avusturya'daki kamp sürecinde toplam 4 hazırlık maçı oynayacak sarı-lacivertli ekip, 26 Temmuz'da Türkiye'ye dönecek.

Muhabir : Ali H. Yurtsever/ Musa Samur

Yayıncı : Tarkan Demir - BAD ERLACH

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Avusturya Kampı - Son Dakika


Advertisement