Fenerbahçe'nin sözleşme yenilemeyi reddettiği Iagupova, sevgilisiyle birlikte eski takımı Çukurova'ya transfer oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin sözleşme yenilemeyi reddettiği Iagupova, sevgilisiyle birlikte eski takımı Çukurova'ya transfer oldu

Kendisinin yanı sıra kız arkadaşı Liudmyla Naumenko için de sözleşme talep ettiği Fenerbahçe'den red yiyerek gündeme gelen Alina Iagupova'nın yeni takımı belli oldu. Ukraynalı oyuncu, Naumenko ile birlikte yine tartışmalı ayrıldığı eski takımı Çukurova Basket'e geri döndü.

06.07.2020 14:52  Güncelleme: 15:30

Fenerbahçe Öznur Kablo'dan kendisinin yanı sıra kız arkadaşı Liudmyla Naumenko için de sözleşme talep edip sarı-lacivertli ekipten red yiyen Alina Iagupova, Naumenko'yla birlikte eski takımı Çukurova Basket'e döndü.

Çukurova Basket Mersin Yenişehir Belediyesi, yaptığı resmi açıklamada Ukraynalı iki oyuncunun 3'er yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

PROBLEMLİ AYRILMIŞTI

Iagupova ve Naumenko ikilisi, 2 sezon önce de Çukurova forması giymiş ve Mersin ekibinden de sezon ortasında problemli bir şekilde ayrılmışlardı.

FENERBAHÇE ŞARTLI TALEBİ REDDETMİŞTİ

Fenerbahçe Öznür Kablo, Iagupova'yı normal şartlarda yeni sezon kadrosunda düşünüyordu. Ancak 28 yaşındaki basketbolcu, Naumenko için de sarı-lacivertlilerden sözleşme talep etmişti ve Fenerbahçe Öznur Kablo'nun "Burası Fenerbahçe, biz hiçbir oyuncunun böyle şartlı bir talebini kabul etmeyiz. Kabul etmek bir yana, masaya bile yatırmayız" diyerek bu teklifi reddettiği öğrenilmişti.

Fenerbahçe\'nin sözleşme yenilemeyi reddettiği Iagupova, sevgilisiyle birlikte eski takımı Çukurova\'ya transfer oldu

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin sözleşme yenilemeyi reddettiği Iagupova, sevgilisiyle birlikte eski takımı Çukurova'ya transfer oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fenerli: Geçen sene bizi tasiyan oyuncuydu ama yönetim doğru olanı yaptı sevgilisiyle mutluluklar 0 0 Yanıtla
  • ttk: sevgilisi derken? ne zaman bitecek bu rezillikler yarabbi. 0 0 Yanıtla
  • Yumuklu Sucurta: çıkar gölgesinde oturalım Fenerbahçe Öznur Kablo 0 0 Yanıtla

Advertisement