SPOR Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Demir, İstanbul'da - Son Dakika
Spor

SPOR Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Demir, İstanbul'da

SPOR Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Demir, İstanbul'da (2)Enver ALASİSTANBUL, (DHA)- Fenerbahçe'de kadroya takviye çalışmaları devam ediyor.

30.01.2023 18:20  Güncelleme: 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Demir, İstanbul'da (2)

Enver ALASİSTANBUL, (DHA)- Fenerbahçe'de kadroya takviye çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Jayden Oosterwolde transferinin ardından Emre Demir'i de kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan Barcelona B takımına transfer olan 19 yaşındaki oyuncu, İspanyol ekibiyle sözleşmesini feshetmişti. Genç orta sahayı taşıyan uçak 17.45 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKIMINA GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Havalimanına indikten sonra açıklamalarda bulunan Emre Demir, Çok mutluyum. Çok büyük bir takımdan Türkiye'nin en büyük takımına geldiğim için çok mutluyum. Şu anda çok heyecanlıyım ifadelerini kullandı.

Emre Demir'in yarın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

SPOR Fenerbahçe\'nin yeni transferi Emre Demir, İstanbul\'da
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor SPOR Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Demir, İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Talip Konyali: Dünyanın en büyük takımından..Türkiyenin sözde en büyük takımına gelmiş miş..bunda bi gariplik yok mu..Millet gider mersine biz gideriz tersine...tirin tirin..osman aga...hadi baaaaam 0 0 Yanıtla

Advertisement