Fenerbahçe, Pari Premier Cup Turnuvası'na hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Pari Premier Cup Turnuvası'na hazırlanıyor

Fenerbahçe, Pari Premier Cup Turnuvası\'na hazırlanıyor

Fenerbahçe, Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Pari Premier Cup Turnuvası'na katılmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız ile yapacakları maç öncesi antrenmanlarını tamamladı. Ferdi Kadıoğlu takımla çalışmalara başlarken, Joshua King ise İstanbul'a gönderildi. İlk maçta Zenit'e penaltılarla yenilen Fenerbahçe, ikinci maçında Kızılyıldız ile karşılaşacak.

10.07.2023 19:05  Güncelleme: 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAINT Fenerbahçe, 15 Temmuz'a kadar sürecek Pari Premier Cup Turnuvası'na katılmak üzere geldiği Rusya'nın St. Petersburg şehrinde hazırlıklarına devam etti.

Rusya'da üçüncü gününü geçiren sarı-lacivertliler, turnuva kapsamında 12 Temmuz Çarşamba günü Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'la karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sabah yaptığı hafif antrenmanın ardından akşam saatlerinde daha kapsamlı bir idmanla sürdürdü.

Petrovski Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör İsmail Kartal, futbolcuları toplayarak kısa bir toplantı yaptı. Koşuyla başlayan antrenmanda futbolcular; pas, top kapma ve taktik çalışması gerçekleştirdi.

Ferdi Kadıoğlu takımla çalıştı, Joshua King İstanbul'a gönderildi

Milli takım dönüşü sakatlık yaşadığı için takımdan ayrı idman yapan Ferdi Kadıoğlu, akşam antrenmanında takımla çalışmalara başladı.

Takımla birlikte kampa getirilen Norveçli oyuncu Joshua King ise kasığında zorlanma tespit edilmesi üzerine tedavisine başlanması için İstanbul'a gönderildi.

Gazprom Arena'da dün yapılan Zenit maçında oyuna sonradan giren Diego Rossi ise dinlenmesi için otelde bırakıldı.

Futbolcular, serin havada antrenman yapmanın keyfini çıkardı. Bir bölümü basına açık olan idmanı, Rus basın mensupları da izledi.

Turnuva kapsamındaki ilk maçında dün normal süresi 0-0 biten ilk mücadelede Zenit'e penaltılarla 4-3 yenilen sarı-lacivertliler, 12 Temmuz Çarşamba günü ikinci maçında Sırbistan ekibi Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek.

Sdyushor Smena Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak mücadele, S Sport Plus'ta canlı yayımlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Pari Premier Cup Turnuvası'na hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement