Fenerbahçe taraftarı yıkılacak! Löw ihtimalinin suya düşmesi bir telefona bakıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe taraftarı yıkılacak! Löw ihtimalinin suya düşmesi bir telefona bakıyor

Fenerbahçe'de yeni sezon için teknik direktör arayışları devam ederken Başkan Ali Koç, 2 hocayla parasal konuların konuşulması aşamasına gelindiğini açıklamıştı. Bu teknik direktörlerden biri olduğu düşünülen Joachim Löw'le ilgili sarı-lacivertlileri üzecek bir iddia ortaya atıldı. Alman hocanın, İspanya La Liga'da görev yapmak istediği ve Real Madrid Başkanı Florentino Perez'den telefon beklediği ileri sürüldü.

09.02.2022 17:52  Güncelleme: 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un en güçlü hoca adayları arasında yer alan Joachim Löw'den sarı-lacivertlilere kötü haber geldiği iddia edildi. Real Madrid'e gideceği söylenen Alman hocanın, yeni sezonda Fenerbahçe'nin hocası olmayacağı öne sürüldü.

FLORENTINO PEREZ'DEN TELEFON BEKLİYOR

Akşam'ın haberine göre, Alman hocanın 12 aydır İspanyolca çalıştığı ve Real Madrid Başkanı Florentino Perez'den telefon beklediği yazıldı. Ezeli rakipleri Barcelona'ya 15 ve Atletico Madrid'e de 17 puan fark atan Real Madrid, 53 puanla La Liga'da lider durumda. Real Madrid, 21 Ocak'ta Copa del Rey- İspanya Kral Kupası 4. turunda 3. lig ekiplerinden D.Alcoyano'ya deplasmanda 2-1 mağlup olarak elenmişti.

Fenerbahçe taraftarı yıkılacak! Löw ihtimalinin suya düşmesi bir telefona bakıyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe taraftarı yıkılacak! Löw ihtimalinin suya düşmesi bir telefona bakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Elimde imkan olsa bu adamcağızı uyarırdım.Ben FB liyim ama bu adamcağızın bütün kariyerini yarım sezonda yok etmesine asla gönlüm razı olmaz.Bence gerekirse çalışmasın ama bu yönetimin FB nin yakasından düşmesini beklesin.Bir işletmeniz var bir yönetim kurdunuz ve 1.yıl zarar ettirdi size.Sonra sabrettiniz bir mali yıl daha sabrederek devam ettiniz.Ertesi sezon size konkordato ilan ettirdi.Kalan bütün sermayenizi borçlarınıza yatırıp bir imkan daha vereyim der misiniz siz olsanız.Umudumuz yok. 0 0 Yanıtla

Advertisement